• DOLAR 34.172
  • EURO 37.255
  • ALTIN 2952.32
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: KUR`AN-I KERİM GÜZEL OKUMA` YARIŞMASI BATMAN FİNALİ YAPILDI
`Kur`an-ı Kerim`i Güzel Okuma` ve `Ezan Okuma` yarışması Batman finali Batman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu`nda gerçekleşti. Yarışmada birinci olan adaylar Batman`ı bölge finalinde temsil edecek.

İslam`da kadının yeri
Cuma Namazında Batman`daki camiler cemaatin yoğun katılımıyla dolup taştı. Hutbelerde, `Bir kul olarak kadın` konusu ele alınarak, Rahmet Peygamberinin kadının toplum içinde saygın bir yere sahip olması için bugün bile gıpta ile karşılanacak nice gayretler gösterdiği vurgulandı.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: SASON`DA `GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ` HAYATA GEÇİRİLDİ
Sason Kaymakamı Bahadır Yörük`ün eşi Sinem Yörük tarafından yürütülen `Gönül Elçileri Projesi` tanıtım toplantıları devam ediyor.

Kozluk`ta işitme engelliler sınavı yapıldı
Batman`ın Kozluk ilçesindeki bir rehabilitasyon merkezindeki işitme engelliler, okuma yazma seviyelerinin tespiti için sınava tabi tutuldular.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: `OĞLUM VATAN İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ`
İntihar ettiği iddia edilen ikinci asker de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Ardahan`da vatani görevini yaptığı sırada intihar ettiği iddia edilen Batmanlı er Mahsum Adlığ`ın babası Mehmet Mirza Adlığ, \"Benim oğlum vatan için ölmedi, vatan için öldürüldü\" dedi.

Genç kız kaleşnikofla intihar girişiminde bulundu
Sason ilçesine Bağlı Yücebağ Beldesinde 19 yaşındaki genç kızın kaleşnikofla intihar ettiği, ancak olayın intihar olup olmadığının doktor raporundan sonra ortaya çıkacağı açıklandı.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: ŞİDDET GÖREN KADINLARA ÜCRETSİZ AVUKAT
Batman Barosu Kadın Hakları Komisyonu, şiddet gören vatandaşların ücretsiz olarak barodan avukat tutma haklarının olduğunu hatırlattı.

Araç bir anda kül oldu
Kahveci köyü yakınlarında kendi kendine yanan kamyon itfaiye yardımıyla söndürüldü. Jandarma Olayla ilgili inceleme başlatırken ismi açıklanmayan kamyon şoförü aracının kundaklandığını belirtti.


BATMAN UMUT GAZETESİ: KADIN GERÇEK DEĞERİNİ İSLAMİYET`LE ELDE ETMİŞTİR
Memur Sen Batman İl Temsilcisi Mehmet Şafi Özperk, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada kadının gerçek anlamda hak ettiği değeri İslamiyet ile elde ettiğini söyledi.

Batman`da 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Batman`da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: \"BENİM OĞLUM ÖLDÜRÜLDÜ\"
Baba Mehmet Mirza Adlığ, oğlunun kesinlikle intihar etmediğini vurgulayarak öldürüldüğünü iddia etti.

Kadın gerçek değerini İslamiyet`le elde etmiştir
Memur Sen Batman İl Temsilcisi Mehmet Şafi Özperk, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yaptığı açıklamada kadının gerçek anlamda hak ettiği değeri İslamiyet ile elde ettiğini söyledi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: FIRAT: SÜTTEN İÇEN KARDEŞLER YA EVLENİRSE?
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Sağlık Bakanlığınca uygulamaya konulmak istenen Süt Bankası projesine ilginç bir yaklaşımda bulundu.

Acılı babadan şok iddia: Oğlum öldürüldü
Batmanlı er Mahsum Adlığ ın vatani görevini yaptığı Ardahan ın Damal İlçesinde intihar etmesinin ardından memleketinde toprağa verildi. Er Mahsum Adlığın babası Mehmet Mirza Adlığ, Oğlunun kesinlikle intihar etmediğini savunarak, barış sürecini desteklemeyen provokatörler tarafından öldürüldüğünü iddia etti.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: İŞKUR DANIŞMANLARIYLA \"HİZMET\" KAPINIZDA
Batman Çalışma ve İş Kurumu`nda göreve başlayan 19 iş ve meslek danışmanı hizmet içi eğitimleri tamamlanmış olup iş yeri ziyaretlerine başladı.


BATMAN GAZETESİ: BİTMEYEN YOL, ÇİLEDEN ÇIKARDI
Eski havaalanı kavşağında bulunan ve karayolları tarafından yapımı üstlenen yolun sakinlerini çileden çıkardı.

Acılı baba; benim oğlum öldürüldü
Ardahan`ın Damal ilçesi piyade tabur komutanlığında vatani görevini yapan ve intihar ettiği ileri sürülerek hayatını yitiren 20 yaşındaki er Mahsum Adlığ`ın cenazesi, memleketi Batman`a getirildi. Adlığ, ailesi ve yakınları tarafından Asri mezarlıkta defnedildi.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: ŞİDDET GÖREN KADINLARA ÜCRETSİZ AVUKAT!
Batman Barosu Kadın Hakları Komisyonu, kadınlar gününde şiddet gören vatandaşların ücretsiz olarak Baro`dan avukat tutma haklarının olduğunu hatırlattı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir