• DOLAR 34.156
  • EURO 37.199
  • ALTIN 2943.04
  • ...
Makam odasını YGS`ye hazırlanan öğrencilere tahsis etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Solhan ilçesinde bulunan okulları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Eğitim Denetmenleri Başkanı Yakup Genç, Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Abdulaziz Döger eşlik etti.


Solhan ilçesinde bulunan okullarda incelemelerde bulunan Sarı, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.


Solhan İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencileri ile sınıflarında bir araya gelen Sarı, \"Sevgili gençler, gireceğiniz sınavın önemli olduğunun farkındayız. Ancak, bu sınavın bir ölüm kalım meselesi olmadığını, sınavı kazanmanın veya kaybetmenin dünyanın sonu olmadığını bilmenizi isterim. Şunu unutmayın, sizin ruh ve beden sağlığınız her zaman, her şeyden daha önemlidir. Hayat insana her zaman büyük fırsatlar sunmaya devam edecektir. Önemli olan yıldızın parladığı anı yakalamak ve hep doğacak günün sevincini gönüllerde hissetmektir. Öncelikle kendinize güvenmeli, sizden önceki kardeşleriniz gibi başaracağınıza inanmalısınız. Çünkü tüm Bingöl halkı sizlerin başaracağına gönülden inanıyor. Bundan sonra yapmanız gereken rehber öğretmenlerinizin tavsiyelerini harfiyen yerine getirmek, moral motivasyonunuzu olumsuz etkileyecek her türlü ortamdan uzak durmanızdır. Tüm eğitim camiası adına hepinize gönülden başarılar diliyorum\" dedi.


Okul Müdürü Selahaddin Akdeniz`in YGS sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin sınava daha rahat, nezih ve uygun bir çalışma ortamı oluşturmak için makam odasına sıra ve masa koyarak, öğrencilere tahsis edilmesi takdirle karşılandı.


Akdeniz`in öğrencilerin eğitimi adına yaptığı bu anlamlı davranışının takdire şayan olduğunu belirten Sarı: \"İlimizde bu denli, özverili idarecilerimizin olduğunu görmek beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Okul Müdürümüz Sayın Selahaddin Akdeniz`i bu anlamlı davranışından dolayı tebrik ediyorum\" diye konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir