• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Şehir içi şoförleri kravat uygulamasını saçma buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- İlke Haber Ajansına konuşan Şehiriçi Şoförlerinden kimileri uygulamayı olumlu görürken büyük bir çoğunluk ise uygulamadan rahatsız olduklarını belirttiler.

 

"Sürekli Kravat Takmak Bizi Sıkıyor"
Kampüs durağı şoförlerinden Yavuz Sargın, Uygulamayı olumlu bulduğunu belirterek, "Gelen müşterilerimize daha düzenli daha temiz bir şekilde görüntü verebildiğimize inanıyorum. Ancak bizim de isteğimiz bu uygulamanın her zaman olmamasıdır. Yazın bu uygulamanın kalkmasıdır. Sürekli kravat takmak bizi sıkıyor." dedi.

 

"Kravat Tak Lastik Sök"
Temizlik ve düzene dikkat edilmesini olumlu ancak kravat uygulamasını olumsuz ve yanlış bulan Şemsettin Akdeniz ise "Kravat bizim için iyi değil kaldırılmalıdır. Uygulamadan memnun değiliz. Temizlik, düzen bunlar güzeldir. Ancak kravat tak lastik sök. Arabanın altına yat kravat tak. Bu olmaz. Onun için memnun değiliz belediye bunu zorunlu hale getirmiş biz bundan memnun değiliz." Diyerek olaya tepki gösterdi.

 

"Kravat Uygulaması Gereksiz ve saçma"
Uygulamadan memnun olmadığını belirten, İskele Minibüs durağı şoförlerinden İbrahim Sönmez, "Çünkü gereksiz bir şeydir bence hiç gerek yok. Yollarımız kötü yol ücretleri yıllardır aynıdır. Yaklaşık 8yıldır burada çalışıyorum yol ücretleri hala değişmemiş. Gereksiz bir şey bence saçma.

 

"Önce Diğer Sorunları Çözsünler"
İsminin verilmesini istemeyen başka bir şoför ise yolların ve trafiğin berbat olduğunu bunun gibi birçok içinden çıkılmaz konu olduğunu belirterek, "Araçlar şehir içine öyle bir şekilde park ediliyor ki yolcu indirip bindiremiyoruz. Belediye ya da bu konuda yetkili olanlar ilk önce bu sorunları çözsünler. Ondan sonra bizim kılık kıyafetlerimizle uğraşsınlar. Yollar çok bozuktur. Önce bunları görüp bu sorunları çözsünler bize adam akıllı bir durak yapsınlar yolcuları nerde alacağız nerde indireceğiz belli değildir. Kılık kıyafet en son el atılacak bir şeydir." İfadelerini kullandı.

 

"Kılık Kıyafet Okullarda Serbest Minibüslerde Yasak!"
İskele Minibüs Durağı Başkanı Ali Akbaş da okullarda kılık kıyafetin serbest edildiğini hatırlatarak, "Bununla birlikte araçtaki temizliğe dikkat edilmeye başlandı. Ancak okullarda kılık kıyafet uygulamaları kalkarken bizlere yeni böyle bir uygulama getirmeleri bizleri olumsuz etkiledi ama alıştık. Şoför Arkadaşların da ifade ettiği gibi çok büyük ve yıllardır devam eden sorunlarımız var. Korsan, trafik yolların berbat olması gibi büyük sorunlar var. Yine de belediyeye bağlı olduğumuz için bunu uyguluyoruz." İfadelerinde bulundu.

 

"Belediyenin İşi Gücü Yok Bununla Uğraşıyor"
Devletin kılık kıyafete serbestiyet getirdiğini ifade eden Fevzi Aktaş ise "öğrencilerin ve memurlarda bile serbest olan kravatı Şoför adam ne yapsın lastik patladı. Lastiği değiştirdiğimizde bu kravat kirlenip yağlanacak saçma bir şey. Belediyenin işi gücü yok bununla uğraşıyor belediye yol ücretlerine zam yapsın. Belediye yollarımızı yapsın. Ben kravattan memnun değilim." Şeklinde konuştu.

 

"Belediyenin Hizmetlerinde Memnun Değiliz"
Hakan Ernazlı da belediyenin hizmetinden razı olmadıklarını aktararak, "Yollarımız güzel değil yol ücretlerimiz eksik bunlarla uğraşmalı bu kılık kıyafet memur ve öğrencilerde de kaldırılmış saçma buluyorum." Diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir