• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Sasonlu miniklerden kaymakama teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Sason Kelhasan Köyü Binönü mezrası minikleri ve öğretmenleri ile birlikte Sason Kaymakamı Bahadır Yörük`e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Sason Kaymakamlığı`nca sürdürülen köy okulları gezisi neticesinde önceki haftalarda Sason Kaymakamı Bahadır Yörük ve beraberindeki heyet Binönü Mezrası İlkokuluna ziyaret gerçekleştirmişti.
Kendilerine yapılan ziyaretten çok hoşnut olan Binönü İlkokulu öğrencileri Sason Kaymakamı Bahadır Yörük`e teşekkür ziyaretinde bulundular. Kaymakam Yörük, Öğretmenlerin nezaretinde Binönü miniklerini makamında kabul etti. Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Yörük, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Çocuklarla ilgilenen Kaymakam Yörük, \"Sizden başarı bekliyorum. İyi birer birey olmak ve önemli makamlarda görevler almak için bol bol ders çalışmalıdır. İleride köyünüzü ve ilçenizi en iyi şekilde temsil etmenizi istiyorum\" dedi.

 

Ziyaret sonunda minikler, Kaymakam Yörük`e her birinin taşıdığı dövizlerden oluşan ``Teşekkür Ederiz`` mesajı Kaymakam Yörük`ü çok sevindirdi. Bu güzel sürprizden sonra daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir