• DOLAR 34.23
  • EURO 37.318
  • ALTIN 2945.255
  • ...
Kılıçdaroğlu`ndan Suriye Ziyareti Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kadınların sesinin yeterince çıkmadığını, hakkını alamadığını dile getirdi. Kılıçdaroğlu Cumartesi annelerinin acıyı yüreğinde yaşadığını söyledi. Cumartesi annlerinin soylu duruşları ile dünyayı değiştirecek güçe örnek olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Gül`ü ziyaretine ilişkin ise içeriği hakkında Cumhurbaşkanı Gül`ün isterse açıklama yapabileceğini söyledi.

CHP heyetinin Suriye ziyaretine de değinen Kılıçdaroğlu, hükümetin Suriye politikasının doğru olmadığını dile getirerek Başbakan`ın kıyıda kalan 3-4 ülke Suriye için insiyatif aldı derken bunun Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan`ın olduğunu Erdoğan`ın bu ifadesi ile Türkiye`nin kıyıda kalan ülke durumana düştüğünü söyledi. Kılıçdaroğlu, Suriye`de muhaliflerle de görüştüklerini, Suriye`de kadınlar ve mazlumlar bulunduğunu bunun için Suriye`ye gittiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, Suriye ile ilişkilerin düzelmesi eskiden olduğu gibi karşılıklı gidip gelmelerin sağlanması için Suriye`ye gittiklerin söyledi.

Haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir