• DOLAR 34.21
  • EURO 37.277
  • ALTIN 2948.714
  • ...
Muş basınından bazı başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün Muş yerel basınından bazı haber başlıklar şöyle;

 

MUŞUN SESİ DAZETESİ: Doktorları hedefi büyük

Muş Devlet Hastanesinde bir yıldan bu yana akciğer enfeksiyonu yaşayan hastayı ameliyat eden Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız ve Op. Dr. Eray Çınar daha kapsamlı ameliyatlar yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Sağlık alanında her geçen gün ileriye doğru yaşanan gelişmelere yenileri ekleniyor. Eskiye oranla il dışına sevk sayısının gözle görülür şekilde azalması iyiye gidişin en belirgin işaretleri arasında yer alıyor.

 

Sodes için son gün 15 Mart

SODES başvurularının15 Mart 2013`te sona ereceğini bildirdi. Vali Çınar, 2013 yılı SODES kapsamında 15 Şubat 2013 tarihinde proje alımlarının başladığını ve 15 Mart 2013`te de başvuruların sona ereceğini ifade etti.

 

HABER 49: Muş`ta nevruz 18 Martta yapılacak

BDP, Nevruz bayramı programını belirleyerek, Muş`taki kutlamanın 18 Mart tarihinde yapılacağını açıkladı. BDP, Nevruz bayramı programını belirleyerek, Muş`taki kutlamanın 18 Mart tarihinde yapılacağını açıkladı. BDP nin Nevruz bayramı programı belirlendi. BDP Genel Merkezi tarafından tüm il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkanları, kadın ve gençlik meclislerine gönderilen Nevruz kutlamalarıyla ilgili genelgede, Nevruz kutlamalarının 17- 21 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacağı, 21 Mart 2013 tarihinde ise sadece Diyarbakır da Nevruz final mitinginin gerçekleştirileceği bildirildi.

 

MUŞ WEB: Minik eller üşümesin

Sosyal Medya, Minik Eller Üşümesin kampanyasıyla binlerce çocuğun ellerini tutacak. Sosyal Medya, \"Minik Eller Üşümesin\" kampanyasıyla binlerce çocuğun ellerini tutacak. Sosyal medya fenomenleri ve Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı iş birliğiyle yürütülen \"Minik Eller Üşümesin\" kampanyasıyla, kış aylarında zor şartlarda okuyan 12 bin öğrencinin hayatının kolaylaştırılması amaçlanıyor. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir