• DOLAR 32.362
  • EURO 34.721
  • ALTIN 2382.779
  • ...
İŞGALCİ SİYONİST SERBET BIRAKTIĞI ESİRİN EVİNİ YAKIP YIKTI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ -  Filistinli kurumların verdiği rakamlara göre şu an siyonist işgal zindanlarında 39 kadın ve 155 çocuğun da bulunduğu 4 bin 400 Filistinli bulunmaktadır. Sadece kendi haklarını savunmalarından kaynaklı haksızca zindanlara atılan ve uzun yıllar boyunca hayatını kötü zindan koşullarında geçirmek zorunda kalan Mazlum Filistin halkının çilesi bitmek bilmiyor.

17 yaşında Siyonist çete tarafından gözaltına alınan ve 5 yıl boyuncu türlü türlü işkence ve kötü koşullarda yaşamaya maruz kalan Filistinli Abdüllatif Abid, 5 yıllık tutukluluk sürecinden sonra serbest bırakıldı.

Ancak siyonist işgal çetesi Abid’in en değerli yıllarından çaldığı 5 yıl yetmezmiş gibi bir de üzerine serbest bırakılmasının ardından huzur görmeyeceği mesajını vermek için memleketi olan Nablus şehrinin Kaplan köyündeki evini basarak evi darmadağın etti.

Ancak Siyonist işgal rejimi bu yaptıkları ile Filistin halkını yıldıracağını zannede dursun, nitekim Filistin halkı siyonist işgal rejimi tarafından 183 kez yıkılmasına rağmen tekrar inşa edilen Arakib köyünü kendisine şiar edinerek asla yılmayacağını ve mukaddes Aksa topraklarını son nefeslerine kadar savunacaklarını tüm dünyanın gözleri önünde kanıtlamaya devam etmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir