• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 14 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Operasyonlarda 77 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, evlerde yapılan aramalarda ise 637 gram uyuşturucu, 9 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 73 adet gümrük kaçağı otomobil motoru, 3 adet çalıntı motosiklet ile çok sayıda elektronik ve çalıntı malzeme ile 318 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan 77 şüpheliden 14’ünün tutuklanarak cezaevine konulduğu ve diğer şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi. 

Öte yandan, kentte gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında da çeşitli suçlardan aranan ve aralarında çok sayıda suç kaydı bulunan şahısların da bulunduğu 100 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesinde de hırsızlık malzemelerinin satın alınarak ticaretinin yapıldığı tespit edilen bir eve operasyon düzenlendi.

Operasyonda evde yapılan aramada, 6 adet değişik marka ve modelde cep telefonu, 2 adet fotoğraf makinası, 2 adet bilgisayar kasası, bir adet tablet, bir adet kompresör, çok sayıda elektronik ve çalıntı malzeme ele geçirildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir