• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Personel Devam Kontrol Sistemleri Ne İşe Yarar?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurumsal şirketlerde, çeşitli büyük holding niteliği olan alanlarda personellerin giriş ve çıkışlarını kontrol etmek, güvenliğin kontrol altında olmasını sağlamak için personel devam kontrol sistemleri kullanılır. Bu sistemler, büyük şirketlerin geniş bir personele sahip olması sebebiyle giriş – çıkışın kontrolü sağlanması, personellere ait bilgiler dahilinde kartlı veya parmak izi ile giriş sistemi kurabilirsiniz. Bilgisayar ortamlar tüm giriş – çıkış verilerinin saklanması, analiz ve verilerin gerektiğinde ulaşımı için direkt bu programı kullanabilirsiniz.

PDKS sistemi olarak da tanımlanan personel devam kontrol sistemi ile birlikte amacınız, giriş çıkışların şirkette hangi süreler çerçevesinde olduğu, yoğunluğun hangi saatlerde olduğu, günlük, haftalık veya aylık olarak misafir ziyaretçilerinin saat kaç aralıklarında geldiklerine dair bilgi sahibi olabilmenizi sağlamasıdır. Ayrıca firma veya kuruma ait gerek giriş çıkış olarak gerekse firma çalışanlarının zamana bağlı şekilde kontrol süreçlerinin ne gibi gecikmeler yaşadıklarını görebilme konusunda PDKS sistemi oldukça verimli bir yapı sağlar.

İmkanlar dahilinde İnsan Kaynakları tarafından da her zaman destek alacağınız, analiz süreci noktasında tüm raporlarınızın sizlere sunulabilir şekilde bu sistem üzerinden çıkartılabilir olacağını unutmamalısınız. Firma çalışanlarının doğrudan geç kalış süreçlerinin dışında da tüm aldıkları izinler, gelmedikleri günler ya da benzer süreçlerinizde de etkin bir şekilde sistemden faydalanabilirsiniz. İnsan kaynaklı göz ardı edilen noktalarda, süreçlerde ya da hataların tamamında da hatasız bir çözüm odaklı yaklaşım için bu analiz programları önemlidir.

Amaca Uygun Doğru Sistemler Edinin

Kurumsal markaların her geçen gün büyüyen bir operasyonu karşısında Personel Devam Kontrol Sistemi gibi büyük bir sisteme de ihtiyaç duymaları olağan süreçlerden biridir. Gerek firma çalışanlarının kontrol edilmesi gerekse güvenliğin en iyi şekilde kontrol altına alınarak, giriş kapılarında turnike olması gibi süreçler, her zaman en iyi şekilde bu sistemlerle beraber desteklenir süreçlerdir.

Her projeye ve kullanım alanına göre uygulanabilir bir sistem olarak değerlendirebilirsiniz. Kartlı kullanımlar sayesinde, kişilere sunulan kişiye özel kartlarla beraber giriş – çıkış süreçleri tamamen o kişinin bireysel bilgilerine yazılı olacaktır. Bu sayede herhangi bir karmaşıklığın oluşumunu da önlemiş olabileceksiniz. Benzer şekilde parmak okuyucu sistemiyle beraber de kullanım sağlayabilir ya da benzer şekilde PDKS programı için yüz tarama sistemlerini de tercih edebilirsiniz. Kullanılacak yerlerin büyüklük ve personel sayısına uygun şekilde bir değerlendirmede bulunmanız her zaman mümkündür.

Çalışan kişi sayısına göre web ve masaüstü ara yüzleri hazırlanan, buna göre de analizlerinin en iyi şekilde hazırlanabileceği bu programlarla beraber günümüz şartlarında ICS üzerinden destek alabilir ve en iyi şekilde kontrol yapısı oluşturabilirsiniz. Günümüzde firmaların özel ihtiyaçlarına uygun şekilde revize edilebilir bu sistemlerle beraber, güncelleme noktasında geliştirilmiş bir yazılım ekibi tarafından doğru desteği alabilir; kaliteli ve amacına uygun şekilde de çalışma yaptırabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir