• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Tesettür Dış Giyim Ürün Önerileri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tesettür dış giyim ürün kategorisinde farklı birçok ürün bulmak mümkün. Farklı kategorilerde bulunan bu ürünlerden siz de harika kombinler yapabilirsiniz. Seçeceğiniz dış giyim ürününü kullanım alanına göre tercih etmeniz önem taşıyor. Eğer şık bir davete gidecekseniz buna uygun feraceleri, gündelik kullanım için bir ürün arıyorsanız trençkotları tercih edebilirsiniz. Her ürünün kendine özgü sağladığı bir avantajı mevcuttur. Bunları bildiğiniz taktirde harika seçimler yapmanız mümkün olacaktır.

Tesettür Dış Giyim Ürün Grupları Nelerdir? Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Bu alanda farklı birçok ürün grubu mevcuttur. Siz de ürün gruplarını ve bu ürün gruplarının özelliklerini inceleyerek seçim yapabilirsiniz. Ürün türleri ve özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kap ve Pardösüler: Bu ürün grubu kış aylarının vazgeçilmezi olmaktadır. Sıcak tutan yapıları sayesinde birçok kadının tercihi olan kaplar ve pardösüler ile harika kombinler yapmak da mümkündür. Hem şık görünmek hem de soğuktan korunmak için bu ürün grubunda seçim yapılabilir. Yünlü, düğmeli, fermuarlı, düğme detaylı, kuşaklı ve kemerli olmak üzere birçok farklı modelde ürüne ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda desen ve renk seçenekleri de oldukça fazladır. Tesettür dış giyim ürünlerinin en çok satılanları arasında yer alan pardösüler sayesinde siz de harika kombinler yapabilirsiniz.
  • Feraceler: Bu ürün grubu genel olarak özel günler için idealdir. Daha çok mevsim geçişlerinde giyilebilecek ürünler tüm bedeni sarması ve rahat kumaş yapıları sebebiyle tercih edilmektedir. Kot kumaşından oluşan modeller biraz daha sportif olmaktadır. Bu ise günlük kullanıma uygun bir ferace olduğunu gösteriyor.
  • Trençkot: Özellikle mevsim geçişlerinde tesettür dış giyim ürünlerin vazgeçilmezidir. Bu ürün grubu ile harika kombinler yapmak mümkün. Spor olarak bir dış giyim ürünü aranıyorsa trençkotlar tercih edilebilir. Dizüstü modelleri de mevcuttur.
  • Kaban ve Manto: Yapısı gereği ısı kaybını sıfıra indiren kaşe kabanlar kış aylarında tercih edilebilen ürünler içinde yer alıyor. Yağmurlu havalarda su geçirdiği için pek tercih edilmemektedir.
  • Mont: Genelde bel hizasında olan bu modeller sportif takılmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Farklı renk ve modelleri bulunan montlardan dilediğinizi seçerek harika kombinler yapabilirsiniz. Şişme montlar ile şıklığınızı zirveye taşıyabilirsiniz.
  • Panço: Tunik ve pantolon kombinlerinin olmazsa olmazıdır. Özellikle misafirlik ve ev ziyaretlerinde kullanışlı olabilmektedir.

Tesettür Dış Giyim Kumaş Türleri Nelerdir?

Farklı kumaş türleri mevcut. Tesettür dış giyim kumaş türlerinin bazıları yaza özel bazıları ise kışa özeldir. Yaza özel olanlar hava alan kumaş yapısı ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda pamuklu yapısı tene zarar vermiyor. Kışa uygun olan modellerde ise ısıyı içeride tutmak için hava almayan yün bir kumaş tercih edilir. Bu sayede üşümeniz engellenir. Aynı zamanda su geçirmez kumaşlar da mevcuttur.

https://modamesra.com/tesettur-dis-giyim/

Bu haberler de ilginizi çekebilir