• DOLAR 34.17
  • EURO 37.146
  • ALTIN 2938.747
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

 


BATMAN BASIN.COM: Köylülerden Suriyelilere yardım

 

Batman merkeze bağlı Binatlı (Bleyder) köyü sakinleri, kısa bir süre önce STK`ların başlattığı Suriyelilere yardım kampanyasına destek vererek 50 çuval un yardımında bulundu.

 

Yüksekokul inşaatı hızla yükseliyor

Batman Üniversitesi`nin Hasankeyf`teki Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu` ( TİOYO)nun inşaat çalışması sürüyor.

 

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: \"Yönetmelik derhal geri çekilmelidir\"

 

Milli Eğitim Bakanlığı yeni Eğitim Kurumları Yöneticileri Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğini yayımladı. Eğitim Sen Batman Şubesi konuyla ilgili mesaj yayımladı.

 

Çocuk üniversitesi kurma projesi

Fasl-ı Gül Derneği, Batman Üniversitesi`yle ortaklaşa Çocuk Üniversitesi kurma projesini hayata geçirecek.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ: 200 hükümlü denetimli serbestlikten yararlandı

 

Bir yıldan az cezası kalan hükümlüler, denetimli serbestlik yayasından faydalanıyor. Bu günü kadar 200 hükümlü bu yasayla çeşitli kurumlarda çalışarak cezalarını çekti.

 

Suriyeli çocukların çilesi!

Kent Konseyinin kavşaklarda dilenen mülteci çocukların toplatılmasına karar vermesine rağmen bilindik manzaralar kentin merkezi yerlerinde yaşanıyor.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: Lambalardan ne istiyorlar?

 

Batman`ın en güzel, mekanı ve caddesi olan yayaların geçiş noktası olan caddenin ortasındaki direk ve lambalarını gören vatandaşlar ve esnaf lambaların sürekli kırılmasına ve oldukça güzel görünümü olan aydınlatma direklerinin kırılmasına tepki gösterdiler.

 

Yeni Hasankeyf` MYO

Batman Üniversitesi`nin tarihi ilçe Hasankeyf`teki Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu`nun( TİOYO) inşaat çalışması sürüyor.

 

BATMAN UMUT GAZETESİ: Yaşama tutunamadı

 

Tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanan ve 10 gün yoğun bakımda kalan 20 yaşında genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Asansör boşluğuna düşen 25 yaşındaki O. ağır yaralandı yaralı vatandaş kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ: BTÜ`nün Hasankeyf inşaatı hızla yükseliyor

 

Batman Üniversitesi`nin Hasankeyf`teki Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu` ( TİOYO)nun inşaat çalışması sürüyor.

 

Batman çevre gönüllüleri faaliyet raporunu açıkladı

Batman`da faliyet yürüten Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 2011-2013 yılları arasındaki faaliyet raporunu açıkladı.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: Köylülerden Suriyelilere yardım

 

Batman merkeze bağlı Binatlı Köyü sakinleri, kısa bir süre önce STK`ların başlattığı Suriyelilere yardım kampanyasına destek verdi. Köylüler aldıkları 50 çuval unu, Suriyelilere gönderilmek üzere Batman Petrol İş-Sendikasına teslim etti.

 

Vergi haftasında kan bağışı

24. Vergi haftası münasebetiyle Kızılay Kan Merkezi, Batman Vergi Dairesindeki çalışanlardan kan bağışı aldı.

 

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: 32 bin 500 paket kaçak sigara yakalandı

 

Batman`da bir şahsın evinde yapılan aramalarda 32 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

Köylülerden Suriyelilere yardım

Batman merkeze bağlı Binatlı (Bleyder) köyü sakinleri, kısa bir süre önce STK`ların başlattığı Suriyelilere yardım kampanyasına destek vererek 50 çuval un yardımında bulundu.

 

BATMAN POSTASI GAZETESİ: 6 aylık okulun mermerleri dökülüyor!

 

Çamlıtepe Mahallesi`nde 6 ay önce teslimi yapılan ve 2012 Eylül ayında hizmete giren Adem İlkkılıç İlk ve ortaokul binalarındaki mermerlerin çoğu dökülüyor!

 

BATMAN GAZETESİ: Kimliğini kaybetti başına gelmedik iş kalmadı

 

TÜPRAŞ`ta müteahhit elemanı olarak çalışan Muhittin Çetin, 2009 yılında kimliğini kaybetti. İlan vermeyen ve birkaç gün sonra yeni Kimlik alan Çetin, birkaç yıl sonra başına gelecekleri bilmiyordu.

 

Eğitim Sen, MEB`in yönetmeliğine karşı

Eğitim Sen şube başkanı Bülent Hatun, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan \"yönetici atama ve yer değiştirme\" yönetmeliğinin, eşitlik ve hakkaniyet kriterlerine aykırı olduğunu ileri sürerek yönetmeliğin geri çekilmesi gerektiğini belirtti.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: Camide de cezaevinde de görev yapan var

 

Camide de cezaevinde de görev yapan hükümlü olduğunu belirten Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, \"Kurum yöneticilerinden isteğimiz hükümlüleri sahiplenmeleridir\" dediler.

 

BATMAN MÜCADELE GAZETESİ: \"Barış sürecini destekliyoruz\"

 

Saadet Partisi (SP) Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Kürt sorunun kendileri için son derece önemli olduğunu başlatılan çözüm sürecine gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir