• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt İŞKUR toplantı salonunda yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Aslan, 2020 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili verileri paylaştı.

İŞKUR İl Müdürü Aslan, Genel Müdürlük tarafından her yıl uygulanmakta olan 14 maddelik performans kriterleri doğrultusunda; işveren, işsiz, genç, kadın ve engelli bireylerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

 

Aslan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu çalışmalar kapsamında kurumsal olarak işyeri ziyaretleri, mesleki eğitim kursları, mesleki danışmanlık, işe yerleştirme gibi faaliyetlerle hizmetlerimizi aksatmadan en verimli şekilde sunuyoruz." dedi.

Hedef gerçekleştirme açısından Türkiye sıralamasında ilk üçe girdiklerini belirten Aslan, Siirtli işveren ve işçilere yüksek kalitede hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

İŞKUR Siirt İl Müdürü Ömer Aslan

Aslan, "2020 yılı içinde Genel Müdürlüğümüzün belirlediği 8 hedefimizde yüzde 100'ün üzerine, 5 hedefimizde de Türkiye ortalamasının üzerine çıkarak ülke genelinde hedefleri gerçekleştirmede üstün başarı yakalamış bulunmaktayız."

Aslan, "Türkiye genelinde ilk üçe girerek zirveye çıktığımızı ifade etmek isterim. Kurumsal olarak yakaladığımız başarıda adeta gecesini gündüzünü katarak salgın sürecinin bütün olumsuzluklarına rağmen bıkmadan, usanmadan çalışan çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız