• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Eşi kanser hastası olan 5 çocuk babası yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Eşine tiroit kanseri teşhisi konulduğunu belirten 5 çocuk babası Mehmet Işık, “Tarlalarda yevmiyecilik yaparak geçimimi sağlamaya çalışıyorum ama yetmiyor. Liseye giden 2 evladımı okuldan almak zorunda kaldım” dedi. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Işık, hayırseverlerden ve yetkililerden uzanacak bir yardım eli bekliyor.

“ALDIĞIM YEVMİYE MASRAFLARIMIZI KARŞILAMAYA YETMİYOR”

7 kişilik bir aileyi geçindirmenin bu günün şartlarında çok zor olduğunu belirten Işık, “Ben de sigortalı işim olsun istiyorum. Asgari ücretli çalışayım başka bir şey istemiyorum. Liseye giden kızım ve oğlumu masraflarını karşılayamadığım için okuldan almak zorunda kaldım. Daha bebek olan ikizlerimiz var. Kırıkhan Belediye Başkanına çok defa müracaat ettim. Milletvekillerinin kapısına gittim. Çocuklarımın okul masraflarını karşılamaları için adeta yalvardım. Ama kimse yardımcı olmadı. Eşim tiroit kanseri olduğu için tedavi masrafları var. Aldığım yevmiye tüm bu masrafları karşılamaya yetmiyor” dedi.

 

“DÜZENLİ ÇALIŞACAĞIM BİR İŞİM, BİR MAAŞIM OLSUN İSTİYORUM”

Sorunlarını anlatmak için Ankara’ya kadar gittiğini ifade eden Işık, “Belki sesimi duyurabilirim diyerek Ankara'ya gittim. Otogarda yatmak zorunda kaldım. Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gittim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazdım. Ancak mektubumu bir türlü Cumhurbaşkanımıza ulaştıramadım. Ben yetkililerden ve hayırseverlerden bu durumumu görmelerini istiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Düzenli çalışacağım bir işim, bir maaşım olsun istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir