• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti hükümetleri döneminde kentte yapılan yatırımları aktardı.

Ekrem Çelebi "Özellikle şunu söylemek istiyorum biz AK Parti olarak hep gençlerimize güvendik, gençler için ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Memleketimizde yine önemli hizmetler oldu, eğitim, ulaştırma, sağlık alanlarında önemli çalışmalara imza atıldı. Ağrı için Tıp Fakültemizi yatırım programına koyduk. Yine 200 yataklı Kadın ve Çocuk Hastanesini 2021 yatırım programına koyduk. Projesi biter bitmez inşallah temelini atacağız. Bu yıl 50 yataklı Fizik Tedavi Hastanesinin açılışını yağacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Ekrem Çelebi'nin ardından kürsüye çıkan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise kentte çok sayıda hizmeti hayata geçirdiklerini kaydetti

Savcı Sayan, "Dünya'nın gıpta ile bakacağı Büyük Ağrı Dağı Projesi, Türkiye Belediyeler Birliği ile Cumhurbaşkanımızın desteğiyle önümüzdeki ay ihaleye çıkacak ve bu projeden bütün Türkiye faydalanacak." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed İkbal Gülçin ise yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkez ve Ağrı Yönetiminin verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Muhammed İkbal Gülçin, yeniden AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığına seçildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir