• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği kentte kömür, giyecek ve gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği tarafından önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan yardım çalışması kapsamında kentte çetin geçen kış mevsimi göz önüne alınarak faaliyet kapsamı genişletildi.

 

Yapılan yardım çalışması hakkında bilgilendirmede bulunan Ağrı Temsilcisi Yüksel Aslan, kentte ihtiyaç sahibi ailelerin çetin geçen kış mevsimi nedeni ile zor günler geçirdiği, buna salgının getirdiği olumsuzluklarda eklenince şartların daha da ağırlaştığına dikkat çekti.

Yüksel Aslan, "Ağrı'da kış yardımlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ağrılı kardeşlerimize kış yardımı ulaştırdık. İhtiyaç sahiplerine gıda kumanyası ve yakacak kömür dağıtımı yaptık. Önümüzdeki günlerde yardım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ağrı'da çetin geçen kış mevsiminin gelmesiyle birlikte başta Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir tarafında gerçekleştireceğimiz yardım çalışmalarına "2020-2021 Kış İyilik Koleksiyonu" çağrısıyla başladık. Bu kapsamda 45 hanemize 10 ton kömür, 100 çocuğumuza kışlık mont ve ayakkabı, 50 hanemize ise kumanya yardımında bulunarak elimizden geldiğince mağduriyetlerini gidermek adına gayret ettik." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir