• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
SGK İl Müdürü`nden Silifke Belediyesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Silifke`de bulunan SGK`nın hizmete açılması noktasında Belediye olarak verdikleri destek ve çalışmalar için Başkan Öngel`e teşekkür eden SGK İl Müdürü Gülpak, kurumlar arası dayanışmanın önemine değindi.


Gülpak açıklamasının devamında, Ticaret ve Sanayi Odasının eski hizmet binasında bulunan kurumun, halkın ve özellikle de engelli vatandaşların daha rahat ve daha kolay ulaşabilecekleri yeni bir hizmet binasına ihtiyaçları olduğunu vurguladı.


Belediye olarak ilçede hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yürüttüklerine işaret eden Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise SGK Mersin İl Müdürü Mehmet Gülpak ve İlçe Müdürü Nihat Kurşun`un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Öngel, \"Mevcut binanın hizmete açılması konusunda belediyemiz her türlü çalışmaya destek vermiştir. Binanın iç tadilatı, boya badanası, kapı ve pencerelerinin onarımı, su ve elektrik hatlarının bakımı ve yenilenmesi konularında yardımcı olduk. Biz böyle bir hizmet kurumunun ilçede açılması ve hizmet vermesinden dolayı çok memnunuz. Belediye olarak her zaman imkanlarımız ölçüsünde çalışmalara katkı sunmaya hazırız\" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir