• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Siyasi Parti Gruplarına Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Çiçek, Meclis`te grubu bulunan dört siyasi parti grup başkanlıklarına gönderdiği yazıda, grup toplantılarına seçmen katılımının yoğunlaşmasının başta güvenlik ve Meclis`in iç düzenini temin olmak üzere çeşitli sorunlara yol açtığını kaydetti.

Siyasi partilerin grup toplantılarının aynı gün peş peşe yapıldığına işaret eden Çiçek, Salı günleri Meclis`e elen ziyaretçi sayısının bazı günler 12 bini geçtiği ve girişte ziyaretçilere verilen yaka kartlarının tükendiğini belirtti.

``Yasama faaliyetinin gerçekleştirildiği tarihi bina ne fiziki olarak ne de hizmet bakımından bu denli kalabalığı ağırlamaya müsait değildir`` diyen Çiçek, yazısında şu ifadelere yer verdi:
``İçinden geçtiğimiz dönemin hassasiyetleri nedeniyle güvenlik birimleri, Meclis`te bir kısım eylemlerin olabileceğinden endişe duymaktadır. Grup toplantılarını izlemeye gelen kalabalık gruplar içerisine iyi niyetli olmayan kişilerin sızması ihtimal dahilindedir. Bu tablo, muhtemeldir ki hepimizi derinden üzecek bir kısım riskleri taşımaktadır. Esasen bu durum geçmişte de siyasi parti gruplarımıza bildirilmiştir.``

Çiçek, bu durumun ortaya çıkardığı sorunlar ve alınacak tedbirleri görüşmek üzere siyasi parti gruplarından birer temsilcinin 8 Mart Cuma günü yapılacak toplantıya katılmasını istedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir