• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Sağlık Bakanı MÜSİAD`ın GİK toplantısına katılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - MÜSİAD`ın iki ayda bir yaptığı genel idare kurulu toplantısının Mart konusu "Herkes için sağlık" 8-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan toplantıya Sağlık bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu katılacak.

 

MÜSİAD İzmir şubesi yönetim kurulu başkanı basınla yaptığı kahvaltıda, toplantının önemini anlattı. MÜSİAD İzmir şubesi ev sahipliğinde 8-9 Mart 2013 tarihlerinde Sağlık bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Bakanlık teşkilatının katılımıyla, genel idare kurulu toplantısı EXPO 2020 İzmir temasına uygun olarak "Herkes için sağlık" temasıyla İzmir`de Swissotel Grand Efes Kongre merkezinde yapılacak. İki gün sürecek olan genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD genel başkanı Nail Olpak, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 35 MÜSİAD şube başkanı, şube yönetim kurulu üyeleri, 14 temsilcilik, Yurt dışı temsilcilikleri ve MÜSİAD üyesi işadamları katılacak.

 

"Herkes için sağlık" temalı resim yarışması ödül töreni
EXPO 2020 İzmir adaylık sürecinde adaylığının tanıtımına katkı sağlamak ve öğrencilerle kamuoyunun EXPO ile ilgili farkındalığını ve bilincini arttırmak üzere İzmir Milli eğitim il müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde İzmir`deki ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında "herkes için sağlık" temalı resim yarışması yapılmış olup, genel idare kurulu toplantısı gala programında, her iki kategoride dereceye girmiş ilk 5 öğrenciye Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İzmir Valisi M.Cahit Kıraç ve MÜSİAD genel başkanı Nail Olpak`ın katılımıyla ödül töreni yapılacak. Ayrıca dereceye giren resimler İzmir`deki çocuk hastanelerinde daimi olarak sergilenecek. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir