• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Bakan Soylu LGBTİ sapkınlarına dışarıdan gönderilen fon miktarını açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı özel bir tv'nın canlı yayınında Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. LGBTİ'li sapkınların Kabe-i Muazzama'ya yönelik çirkin provokasyonuna da değinen Bakan Soylu, Türk aile yapısının önemine dikkat çekti. Bakan Soylu, "Bugün birliğimizin en önemli teminatların bir tanesi ne kadar tarihimizse, ne kadar kültürümüzse, ne kadar omuz omuza verdiğimiz İstiklal mücadelesi ise işte o kadar da aile yapımızdır." dedi.

LGBTİ'li sapkınların yurt dışından fonlandığını belirten Bakan Soylu, "2018-2019 yılları arasında ülkemizde toplam 29 tane LGBTİ derneği var. Bunların 17'si direk LGBTİ derneği. Geri kalanı ise LGBTİ ile ilişkili dernekler." dedi. Bakan Soylu, 2018-2019 yılında 16 LGBTİ derneğine yurt dışından yapılan para yardımının rakamsal verilerini açıkladı: "2018-2019 yılında; ABD Büyükelçiliği, Avrupa Birliği ve Hollanda da dahil olmak üzere yurt dışından LGBTİ derneklerine yapılan nakit yardımı 12.5 milyon dolar tutarında. Bu rakam dernekleri denetleme yetkimiz olmamasına rağmen bizim tespit edebildiğimiz tutar. Bizim değerlendirmenize göre bu rakam 12.5 milyon doların en az on katı kadar. Acaba bu Avrupa ve ABD LGBTİ'yi neden destekler? Türkiye'nin daha fazla özgürlük ve demokrasi içinde olması için mi? Ya da kişi başına düşen milli gelirin daha fazla olması için mi?"

'Ben inanan bir insanım ve LGBTİ bana göre sapkınlıktır'
İslam dininin eşcinselliği yasakladığını hatırlatan Bakan Soylu, sözlerini şöyle tamamladı:

"LGBTİ'liler bana göre sapkındır. Bu kadar basit. Ben inanan bir insanım. Bizim inancımıza göre bu sapkınlıktır. Ben bir Müslüman olarak bu değerlendirmeleri yapmakla mükellefim. Hepimiz de aile yapımızı korumakla mükellefiz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir