• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin`de yaşayan 45 yaşındaki ev kadını Zehra Vurucu, kendilerini polis olarak tanıtan ancak kontör dolandırıcısı oldukları tespit edilen şahıslara bir bankanın bankamatiğinden para göndereceği sırada, polisin kendisini uyarması sonucu dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
 
Kendilerini polis olarak tanıtan kontör dolancılar Zehra Vurucu`yu telefonla arayarak "sizin kimliğinizle terör örgütü üyeleri 5 ayrı telefon hattı almış sizi bu tuzaktan kurtarmamız için her hatta kontör göndermelisiniz" diyerek dolandırmaya çalıştılar. Bunun üzerine telaşlanan Vurucu, bir bankada bulunan 3200 TL`sini kontör dolandırıcılarına göndermek için çekti.
 
Dolandırıcılık olayını tespit eden polis, kadının para göndereceği esnada, kendisinin kontör dolandırıcıları tarafından dolandırılmak istendiğini belirterek parayı yatırmamasını istedi. Dolandırılmaya çalıştığını anlayan Vurucu, şoka girerek ağladı.
 
Son anda dolandırılmaktan kurtulan Vurucu, ifade vermek için polisler eşliğinde Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne gitti.
(Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir