• DOLAR 32.582
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2460.76
  • ...
Siirt üniversitesinde İmalat Değer Zinciri ile Girişimcilik Eğitimi başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Kalkınma Ajansının yürüttüğü AB Projesi kapsamında "TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek Projesi" konulu 15-29 yaşındaki gençlerin mesleki becerilerini artırmak ve işgücü piyasasına entegrasyonlarını geliştirmek amacıyla hazırlanan eğitimlerin önemli bir parçası olan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"nin 16-25 Mart 2021 tarihlerinde Siirt üniversitesi tarafından verileceği belirtildi.

Yeni bir iş kurmak isteyen 15-29 yaşında işsiz veya üniversite öğrencisi gençlere yönelik hazırlanan uygulamalı girişimcilik eğitimleri, imalat ve hizmet sektörü olmak üzere 2 alanda verilmektedir.

Eğitim programı; e-ticaret, sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimleri ile de zenginleştirilmiştir. 

KOSGEB iş birliğiyle hazırlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 2 aşamadan oluşmaktadır. Eğitimin ilk aşamasında KOSGEB sertifikalı eğitimciler tarafından KOSGEB eğitimi verilmekte olup ikinci aşamasında da ek eğitim modülleriyle eğitim programı desteklenmektedir.

 Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ilki olan “İmalat Değer Zinciri ile Girişimcilik Eğitimi” başvuruları, www.gencistihdam.org  web adresinden 20 Şubat 2021 tarihine kadar online olarak gerçekleştirilecektir. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir