• DOLAR 32.443
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2448.629
  • ...
İZMİR- Mikro Akademik Eğitim konseptinde Ege İhracatçı Birlikleri Devlet Yardımları-Eğitim Şubesi yetkilileri tarafından Celal Bayar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Uluslararası Ticaret Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerine eğitim verildi. İhracata yönelik devlet yardımlarının ve desteklerin anlatıldığı seminere katılan üniversite öğrencileri ihracata yönelik devlet desteklerini öğrenme imkanı buldu.
 
Ege İhracatçı Birlikleri Devlet Yardımları Şubesi tarafından yürütülen söz konusu çalışmalar ve projenin gelişimi konusunda bilgi veren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, ``Mikro Eğitim projesi kapsamında, Başlangıç Mikro Eğitim, İleri Düzeyde Mikro Eğitim, Makro Eğitim, VIP Eğitim, Ofiste Mikro Eğitim ve Akademik Mikro Eğitim formatlarında etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu programlar kapsamında ihracata yönelik devlet yardımlarının üniversite öğrencilerine aktarılması gençlerimizi de ihracata kazandırmak için önemli ve güzel bir adımdır" şeklinde konuştu.
 
Türkmenoğlu daha sonra, ``Projemiz kapsamında birçok yeniliğin hayata geçirilmesi çalışmalarına devam edilecek ve önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek çalışmalar sayesinde daha çok kişiye ve firmaya ulaşarak onları bilgilendirmeye yönelik çalışmalar yapılacak`` diyerek sözlerini noktaladı.(Osman İçli-İLKHA)