• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Abdüllatif Şener'den sert sözler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şener, "Öyle zannediyorum ki; 18 yıllık siyasi hayatı sonrasında sayın Erdoğan, insanların yoksullaştıkça kendisine daha fazla bağımlı olduklarını düşünmeye başladı. Anketler, kamuoyu ölçümleri yaptırıyor. Seçmen profillerini ve eğilimlerini çıkarttırıyor. İnsanlar yoksullaştırdıkça bana daha çok oy veriyor diyor. Düşük gelir gruplarında oyunun fazla olduğuna inanıyor. Oraya yönelik politikalar uygulamaya gerek yok diyor.'' ifadelerini kullandı. 

Şener açıklamalarına şöyle devam etti; "Ekonomi politikaları nedeniyle hükümeti eleştirdim. Niye eleştirdim? O dönemin en önemli konularından biri özelleştirmeydi. Önce Özelleştirme İdaresi bendeydi. Başbakan ile anlaşamadığımız için, Özelleştirme İdaresi'ni bıraktım. Özelleştirme Yüksek Kurulu üyeliğim devam ediyordu.
Önüme koyduğu ilk Özelleştirme Yüksek Kurulu kararını imzalamadım. Bana iki ay küstü. İlk Başbakan oluşundan bir-iki hafta geçmişti. Aramız açıldı, 2 ay küstü. Sonunda 'Şu Özelleştirme Yüksek Kurulu'ndan da al beni, rahatla' dedim. Yoksa imzalamayacağımı söyledim. Erdoğan, hükümetlerinin yapmış olduğu hiçbir özelleştirmede imzam yoktur."

Kaynak: Milli Gazete

Bu haberler de ilginizi çekebilir