• DOLAR 32.558
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2458.808
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: `SİVİL TOPLUM HAREKETE GEÇMELİ`
Türkiye`deki karma eğitim sorunu, başörtüsü zulmü, ırkçı yazı ve söylemler ve internet kafelerin gençler üzerinde oluşturduğu ahlaki çöküntüler… Tüm bu konular hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulunan eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı, sivil toplumun harekete geçmesi gerektiğine dikkat çekti.

Eksik hak sahipliği tespitleri devam ediyor
Van Milletvekili Fatih Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile birlikte AFAD Van İl Müdürü Cafer Giyik`i makamında ziyaret etti. Giyik `Hak sahipliğinin devam ettiğini, bunun dışında eksik hak sahipliği tespitlerinin devam ettiğini söyledi`

Bakan Avcı ve Şimşek Van`da
Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittikleri Hakkâri`den dönen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Van`da okul ziyaretinde bulundular.


GAZETE VAN: BAKAN ŞİMŞEK VE AVCI BABLEŞİNDE
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Van`ın Başkale ilçesinde bulunan Bableşin Jandarma Karakolu`nda askerlerle birlikte yemek yedi.


MERKÜR HABER: 13 YILDIR ARANAN ŞAHIS SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI
Van`da, Uyuşturucu Madde ve Gümrük Kaçakçılığı suçundan 13 yıldır aranan şahıs jandarma tarafından Gürpınar ilçesinde yakalandı.


WAN HABER: VAN KAHVALTISINI ELEŞTİREN KÖŞE YAZARLARINA TEPKİ
Damak Kahvaltı Salonu sahibi Ahmet Cintan, bazı köşe yazarlarının çeşitli illerde `Van Kahvaltısı` adı altında açılan salonlara gittikten sonra Van kahvaltısının yalan olduğu yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.


VAN TARAF GAZETESİ: CAZİBE MERKEZLERİNİ DESTEKLEME PROGRAMI
Van Milletvekili Mustafa Bilici, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı hakkında mecliste gündem dışı söz alarak bir konuşma yaptı. (Mehmet Aldemir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir