• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
Üniversitede girişimcilik eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Üniversitesi ile KOSGEB arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam ile KOSGEB Merkez Müdürü Evren Arıkan tarafından imzalandı.

 

100 bin TL kredi desteği
Batman Üniversitesi`nde 60 öğrencinin katılacağı uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek. Eğitimlerini tamamlayan kursiyerler KOSGEB`den alacakları finansal destekle iş hayatına merhaba diyebilecek. KOSGEB Merkez Müdürü Arıkan, \"Öğrencilerimizin alacakları uygulamalı girişimcilik eğitimi sonucunda kendilerine KOSGEB tarafından 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi verilebilecek. Toplamda 100 bin TL kredi desteği alabilecek olan kursiyerler iş hayatına atılabilecek ve kendi işyerlerini açabilecekler\" dedi.

 

Rektör Prof. Dr. Uluçam, \"Öğrencilerimiz için elimizden gelen bütün imkânları kullanıyoruz.Üniversitemizin KOSGEB ile imzaladığı uygulamalı girişimcilik eğitimi protokolü, kursiyerlerin daha sonra kendi işyerlerini açabilmesi için büyük bir fırsat olacaktır\" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir