• DOLAR 34.208
  • EURO 37.604
  • ALTIN 2881.378
  • ...
Şanlıurfa basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:


ŞANLIURFA SEMBOL GAZETESİ: DAVULLU ZURNALI İŞ BIRAKMA EYLEMİ
Türkiye Kamu-Sen ve KESK`e bağlı memurlar bir gün iş bırakma eylemi başlattı. Maliye binası önünde toplanan bir grup memur, ücret politikasını eleştirerek, davul zurna eşliğinde halay çekerek eylem yaptı.


Petrol hırsızları yakalandı
Şanlıurfa`da BOTAŞ ve TPAO petrol boru hatlarından ham petrol çalarak haksız kazanç elde ettikleri güvenlik göçlerince yapılan operasyonda yakalanan 13 kişi, işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.


Konteynır kentte kavga:12 yaralı
Şanlıurfa`nın Harran ilçesinde, ülkelerinde ki olaylardan kaçan Suriyelilerin kaldığı konteynır kentte çıkan kavgada aralarında asker ve özel güvenlik görevlilerinin da bulunduğu 12 kişi hafif yaralandı.


ŞANLIURFA OLAY GAZETESİ: KCK`NIN ŞANLIURFA AYAĞINDA KARAR
Şanlıurfa`da KCK davasına bakan mahkeme, 22 sanığı 6 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırdı.

Urfa`da memur iş bıraktı, vatandaş isyan etti
Şanlıurfa`da Maliye çalışanlarının iş bırakmasının ardından işlem yapmak üzere Maliye`ye gelen vatandaşlar memurları masa başında bulamadı. İş bırakma eylemi olduğunu öğrenen bazı vatandaşlar sessiz kalırken bazıları da tepki gösterdi.


İPEKYOL GAZETESİ: ÇELİK URFA`DAN ADAY OLMAYACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba`nın Ak Parti`ye geçişi, Bakan Faruk Çelik`in istediği gibi sonuç verdi. Ak Parti`de üç dönemi dolan bakanlardan \"belediye başkanı adayı yapma \" projesi rafa kalkıyor.

Eğitim-Bir-Sen: Darbeciler kolay kurtulmamalıdır
Eğitim-Bir-Sen \"28 Şubat 1997 tarihinde yapılan MGK toplantısı sonrası açıklanan bildiriyle siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçen `postmodern darbe`nin, üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen, açtığı tahribat, ne yazık ki, telafi edilememiştir\" diyerek darbecilerin cezalarını çekmelerini istedi. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir