• DOLAR 34.257
  • EURO 37.68
  • ALTIN 2910.311
  • ...
Lise öğrencilerine ders çalışma semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, TESK Anadolu Lisesi`nde okuyan öğrencilere yönelik \"Verimli Ders Çalışma ve Teknikleri\" adlı bir seminer gerçekleştirildiği bildirildi.


Seminer programının Kurum Müdürü Mutalip Gölcüklü`nün hazırladığı ve sunumunun ise Rehber Öğretmen Fatih Budancamanak tarafından gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, seminerin 9-10-11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik olduğu ifade edildi.


Açıklamanın devamında, \"TESK Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde, verimli ders çalışmanın nasıl olması gerektiği, başarılı olmada verimli ders çalışmanın önemi, sürekli ve programsız çalışmanın insan ruh sağlığına olan etkileri, son sınıf öğrencilerinin sınava hazırlanırken nasıl çalışmaları gerektiği gibi konular işlendi.
Seminerde ayrıca verimli ders çalışmanın ne olduğu, verimli ders çalışmayı etkileyen faktörler, ders çalışma ortamının nasıl olması gerektiği, derslerde başarılı olmanın adımları ve verimli ders çalışmada tekrarın önemi gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Daha sonra öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılarak seminer sonlandırıldı\" denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir