• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Kayıp Gencin Parçalanmış Cesedi Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Muğla`nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde yaşayan 17 yaşındaki Metin Yesin`den 25 Şubat Pazartesi akşamından bu yana haber alınamayınca ailesi jandarmaya haber verdi.
 
Jandarma genci arama çalışması başlatırken, 27 Şubat Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında Yesin`in cesedinin Dalyan İztuzu plajına dikey şekilde uzanan Radar Tepesindeki kayalıklarda bulunduğu ihbarı geldi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, yaklaşık 100 metrelik uçurumda Metin Yesin`in parçalanmış cesedine ulaştı. 17 yaşındaki gencin cesedinin bulunduğu bölgenin dik olması yüzünden ekipler cesedi çıkartamazken, Fethiye`den Akut ekipleri bölgeye çağırıldı. Çok zor bir noktaya düşen ve çok zor ulaşılabilen Metin Yesin`in cesedi, gece saat 21.30 sıralarında çıkartabildi ve incelenmek üzere Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İddialara göre Metin Yesin, 3 arkadaşı ile birlikte Pazartesi akşamı Radar Tepe`ye geldi. Ancak genç buradan neden ve nasıl uçuruma yuvarlandığı öğrenilemedi. Olayla ilgili kimlikleri tespit edilen ve Metin Yesin ile birlikte tepeye gelen 3 kişi gözaltına alındı, gözaltındaki kişilerin sorgularının ardından olay yerine getirilerek burada tatbiki olarak ifadeleri alındı.

Yetkililerin Metin Yesin`in intiharmı ettiği, arkadaşları tarafındanmı itildiği yoksa kazaramı düştüğünü araştırdığı öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir