• DOLAR 34.267
  • EURO 37.64
  • ALTIN 2917.92
  • ...
Nuh Eğitim Der`den, Suriyeli mülteci aileye elbise yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Ülkelerindeki iç kargaşa nedeniyle, Suriye`nin Kamışlı kentinden kaçarak Şırnak il merkezine sığınan Suriyeli mülteci Hüseyin Bin Temer ve ailesine, Şırnak merkezli faaliyet gösteren Nuh Eğitim Der sahip çıkarak yardımda bulunmuştu.
 
Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği ailenin isteklerini göz önünde bulundurarak ihtiyaçları bulunun giyim yardımını da bugün gerçekleştirdi.
 
İmkanları dahilinde tüm mağdurların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriye Tatar; "İlimize sığınan bu mülteci aileyi daha önce tespit etmiş ve ihtiyaçlarına binaen Gıda ve ayakkabı yardımında bulunmuştuk. Ailenin reisi Hüseyin Bin Temer, özellikle gıda ve giyim ihtiyaçlarının bulunduğunu belirtince ailesine İnşallah nasip olursa elbise yardımında da bulunmaya çalışacağımızı belirtmiştik. Çalışmalarımız sonucunda hayırseverlerin yardımıyla 9 kişilik ailenin her ferdi için giyim malzemesi temin ettik ve kendilerine ulaştırdık" dedi.
 
İmkânları artarsa yardımlarının da artacağını belirten Tatar; "Bizler hayrın yolcuları olarak, tüm varlıklı vatandaşlarımızı bu kervana katılmaya, fakirin sofrasının tuzu biberi olmaya davet ediyoruz. Allah yolunda harcayın ki malınıza bereket katılsın" şeklinde konuştu.
(Emcet Yalçın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir