• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2921.555
  • ...
İşgalci Siyonist rejim basınından Makorrishon: Erdoğan, Akdeniz'de 'Hilal taktiğini' uyguluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Makorrishon; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Orta Doğu ve Akdeniz'de Türkiye'nin egemenlik sınırlarını ve ticaret yollarını genişletmek için hilal taktiğini uyguladığını yazdı.

BASINININ TÜRKİYE KORKUSU: ERDOĞAN'IN HİLAL TAKTİĞİ
Haberde hilal taktiğinin, Suriye'nin kuzeyinden başlayıp, Kuzey Kıbrıs'tan geçerek Siyonist rejim'e kadar uzandığı ifade edildi.

Türkiye'nin bu taktikle, Libya'yı da içine alarak özellikle Akdeniz'deki ticaret yollarında Siyonist rejim'e rakip olacağı, haberde altı çizilerek ifade edildi.

"TÜRKİYE, AKDENİZ ÜZERİNDEN SİYONİST REJİME MEYDAN OKUYABİLİR"
Gazetede, Türkiye'nin Siyonist rejim'e Akdeniz'de meydan okuyacağı belirtilerek, "Türkiye, Libya'daki bir Türkiye deniz üssü şeklinde nüfuzunu genişletirse, uluslararası ticaretinin yüzde 90'ını Akdeniz üzerinden aktaran Siyonist rejim'e meydan okuyabilir." uyarısında bulunuldu.

LÜBNAN'DA YATIRIMLARI ARTIRAN TÜRKİYE ŞİRKETLER VURGUSU
Öte yandan Türkiye'nin, Lübnan'da da yoğun bir şekilde faaliyet gösterdiğini belirten Makorrishon gazetesi, geçtiğimiz yıl Lübnan'da yaşanan patlama sonrası liman restorasyonu ve yeni limanların inşası için ülkede daha fazla Türkiye şirketinin boy göstermeye başladığını yazdı.

Makorrishon'da son olarak, Siyonist rejim ve Türkiye arasındaki sorunların çözüme kavuşması gerektiği ve iki ülkenin Akdeniz'de kurulabilecek yeni bir dostluk ikliminin mimarı olabileceği ifade edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir