• DOLAR 34.259
  • EURO 37.605
  • ALTIN 2927.231
  • ...
HÜDA-PAR Bursa`da teşkilatlanmasını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları sürdüren HÜDA PAR, son olarak Bursa`nın Gürsu, Osmangazi ve Yıldırım İlçe Teşkilatlarını kuruldu.
 
Bursa Gürsu ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Bursa Gürsu İlçe teşkilatı, Kaymakamlığa verilen dilekçe ile resmen kuruldu. Verilen dilekçenin ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Gürsu İlçe Başkanı Aziz Kayalık, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Merkezinden aldıkları yetki belgesiyle Gürsu Kaymakamlığına müracaatta bulunduklarını söyledi.
 
Teşkilatlarının tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını dileyen Kayalık, "Teşkilatımız özellikle başta Gürsu`muz ve Bursa`mıza olmak üzere ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olur inşallah. Temiz, dürüst ve ilkeli bir siyaset için Allah`u Teâlâ`nın yardımını diliyoruz. Gayemiz adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, barıştır, huzurdur ve kardeşliktir. Bu konuda üzerimize düşen her türlü insani sorumluluğu almaya hazırız.
 
Hür Davamızın güneşi Türkiye`mizde doğup bütün dünyayı aydınlatacaktır. Hüda-Par evrensel bir parti olup her Müslüman`ın partisidir. Rabbimden Hayırlı olmasını dilerim" dedi.
 
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Osmangazi ilçe teşkilatı, kurucu üyelerinin, kaymakamlığa verdikleri dilekçe ile resmen kurulmuş oldu.
 
Osmangazi ilçe teşkilatı kuruldu
İlçe teşkilatı kuruluşu ile ilgili olarak açıklamada bulunan HÜDA-PAR Osmangazi İlçe Teşkilatı Başkanı M. Şah Mikyas, "Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Osmangazi ilçe teşkilatımızı kurmak üzere dilekçemizi kaymakamlığa sunarak resmen ilçe teşkilatımızı kurduk." dedi.
 
"Amacımız rabbimizin rızasını kazanıp halkımıza hizmet etmektir"
Teşkilatlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Mikyas, "HÜDA-PAR Osmangazi teşkilatımızın özelde Osmangazi`ye, genelde tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Amacımız Allah`ın rızasını kazanmak, halkımıza hizmet etmek ve güzel günlerin, huzurlu yaşamların gelmesi için katkıda bulunmaktır" ifadelerini kullandı.
 
Bursa Yıldırım ilçe teşkilatı açıldı
Hür Dava Partisi Genel merkezinden aldıkları yetkiyle başvuru işlemlerini yapan Hür Dava Partisi Yıldırım ilçe yetkilileri, aldıkları "Alındı Belgesi"yle Hür Dava Partisinin Yıldırım İlçe Teşkilatını resmen kurduklarını açıkladılar.
 
Yapılan başvurunun kabul edilmesinden sonra açıklama yapan, Yıldırım İlçe Başkanı Kazım Zorci, kurdukları teşkilatın genelde Müslümanlara, özelde ise Yıldırım ve Bursalılara hayırlı olmasını diledi. İlçe Başkanı Zorci, Yıldırım İlçe Teşkilatımızı kurduk. Merkezimizin verdiği yetki doğrultusunda, arkadaşlarımız ile beraber tamamladığımız evraklarımızı Bursa Valiliği`ne teslim ettik. Alındı belgesi ile Yıldırım ilçe teşkilatımız resmen kurulmuş oldu. İnşallah Bursa`mıza, halkımıza hizmetimiz başlayacak. Tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Zorci son olarak; Rabbimiz kendisi için olan çalışmaları kabul edip artırsın inşallah dedi. (Nurullah Aslım - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir