• DOLAR 32.488
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2420.46
  • ...
"İyilik" temalı kısa film yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ortak Akıl ve Dayanışma Platformu (ORDAP) tarafından bu sene ilk defa düzenlenen "iyilik" temalı kısa film yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında insanın yaradılış gayesini unutmaması için düzenlenen yarışmada çektikleri kısa filmlerle ödüle layık görülen yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

 

ORDAP'ta düzenlenen programın açılışında konuşan Ortak Akıl ve Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Kaynar, salgınla mücadelenin devam ettiği süreçte zor şartlar altında film çekimlerini tamamlayan yarışmacılara teşekkür etti.

Kaynar, "Ortam kolay bir ortam değil. Bu tür organizasyonları ve projeleri yapmak kolay değildi. İyilik kavramı insani olarak en güzel kavramlardan bir tanesi. Buna benzer işlenmesini istediğimiz birçok kavram var. İnsani olarak değerlerimizi ifade eden bu kavramların daha fazla dile getirilerek toplumumuzun sosyal yapısının gelişim sağlamasını istiyoruz. Aslında yaratıcımızın da bizlere yüklemiş olduğu bir misyon. 'İyiliği emredin kötülüğü nehiy edin.' Kötülükleri azaltın ve olumsuzluklara karşı organizasyonlu olun. Yaşam süremizde bizlere daha rahat bir yaşam sunabilsin. Bu ve benzeri kavramları dernek olarak işlememeye devam edeceğiz." dedi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Karikatürist-Yazar Fehmi Demirbağ, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yi örnek göstererek hayalleri uğruna gülmemeyi göze almak gerektiğini vurguladı.

Yarışmaya "Kar" isimli kısa film ile katılan Fatih Umut Şahin birinci olarak 10 bin liralık ödülü almaya hak kazandı. Yarışmada dereceye girenlere hem ödül hem de plaket takdimi yapıldı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir