• DOLAR 32.551
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2442.32
  • ...
Almanya’da başörtülü kadına karşı şiddet! Bebeği görmezden geldiler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Almanya'da Müslümanlara karşı şiddet bitmek bilmiyor. Alman polislerin uyguladığı şiddete bir yenisi daha eklendi. Kucağında bebek olan başörtülü bir kadına polis sert müdahalede bulundu. Zorla genç kadını yere yatıran Alman polisi bebeğin ağlamasını görmezden gelerek kadına kelepçe taktı. Alman polisinin şiddeti saniye saniye kameralara yansıdı.

ALMAN POLİSİ ŞİDDETTE SINIR TANIMADI
Almanya’nın Kuzey-Ren Vestfalya eyaletine (KRV) bağlı Wuppertal şehrinde, genç başörtülü bir kadın bebeği ile birlikte diş hekiminden yeni çıktığı sırada Alman polisi tarafından durduruldu. Maske takmadığı için çevrilen kadın Alman polisi tarafından hırpalandıktan sonra zorla yere yatırıldı. Kelepçe takılan kadın çığlık atarak sesini duyurmaya çalıştı. Bebek arabasında ağlayan bebeği Alman polisi görmezden gelerek kadına kötü muamele etmeye devam etti.

POLİSE ALMANLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ
Başörtülü kadının dışarı çıktığı diş kliniğinde çalışan bir sağlık görevlisi, olayı gördükten hemen sonra Alman polisine yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Olay sırasında yoldan geçen Alman vatandaşları da polise bir kadına böyle davranmamaları konusunda tepki gösterdi. Yaptıklarının suç olduğunu belirten Alman vatandaşları olayı saniye saniye cep telefonu ile kaydetti. Kayda alındığını fark eden Alman polisleri öfkelenerek kaydı engellemeye çalıştı. Görüntüyü çeken Alman vatandaşı, " “Ben ne yaptığımı biliyorum. Telefon benim telefonum. Bana müdahale edemezsiniz. İsterseniz, size avukatımın telefonunu verebilirim" diyerek polise tepki gösterdi. Alman polisi çevreden gelen tepkiler üzerine başörtülü kadını serbest bırakmak zorunda kaldı. Dakikalarca şiddete maruz kalan kadın polislerden şikayetçi olacağını söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir