• DOLAR 32.279
  • EURO 34.862
  • ALTIN 2413.978
  • ...
Malatya'da trafik kazası: 3 kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza akşam saatlerinde Malatya-Sivas karayolu Sütlüce Mahallesi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen 44 ABD 023 plakalı otomobil sürücüsü aynı yönde seyir halinde olan Sami Yüce yönetimindeki 01 DN 306 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 4 kişiden, Osman Bayhan ile Mahmut Taneli olay yerinde hayatını kaybetti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Murat Akdağ ve Cebrail Ateş'e olay yerinde yaptıkları il müdahale sonrasında ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Yaralılardan Cebrail Ateş Turgut Özal Üniversitesi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Turgut Özal Tıp Merkezine, Murat Akdağ ise Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan Murat Akdağ da hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan Malatya-Sivas yolu, araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir