• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
'Hoca' diye sunup cürmünü Müslümanlara mal ettikleri 'Sahtekar' tahliye oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakırköy 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Burhan Dalğali, müşteki Ebubekir B. ve sanık avukatı katıldı.

Mahkeme heyeti, sanık Burhan Dalğali'nin tahliyesine karar vererek, bir sonraki duruşmada müşteki ve tanığın dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Öte yandan sanık Burhan Dalğali'nin, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yargılandığı başka bir davada tutuklu olduğu öğrenildi.

Bu sahtekar tahliye edilirken işlediği cürmün etrafında kopartılan fırtınada  dinini yaşayan insanların töhmet altında tutulmasının hesabını kimin vereceği merak konusu oldu.

Bu sahtekarın tahliyesiyle her fırsatta Mütedeyyin insanları hedef tahtasına oturtup istedikleri gibi hakaret eden ( Ve ne hikmetse bu hakaretleri her defasında ifade ve düşünce özgürlüğü kapsamında ele alınıp takipsizlikle neticelenen) kesimlerin eline yeniden malzeme verilmiş gibi oldu.

Çünkü bu müptezelin yarın başka bir yerde ortaya çıkması muhtemel gayr-i ahlaki bir hadisesi yine bu kesim tarafından İslami Kesimlere (Ve hatta İslam'ın kendisine) saldırmak için bir araca dönüştürülecek.

Ve ne yazık ki;

Bu şahsın İslami bir yapısının olmadığı dikkate alınmayacak,

Bu şahsın Din'i değerleri kendi nefsi  arzuları ve (Pkk) ideolojisi için kullandığı dikkate alınmayacak, 

Bu şahsın aslında bilerek  İslam'a ve Müslümanlara zarar verdiği dakkate alınmayacak.

Ve hatta;

Bu şahsın Pkk'nin ideolojisini benimsediği dikkate alınmayacak...

Bu haberler de ilginizi çekebilir