• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van Umut Kervanı “Gönül Köprüsü” kurmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kış ayının gelmesiyle birlikte zengin ve hayırsever vatandaşların sponsorluğunda 73 yetim çocuğa bot, mont, bere ve eldiven yardımında bulunan Van Umut Kervanı, yetim ve muhtaçlara umut olmaya devam ediyor.

 

Yapılan yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Van Umut Kervanı Tespit Komisyonu Başkanı Sait Koç, “Kışları Bahara Çevirelim” şiarıyla kış mevsiminde yetim ve muhtaç çocuklara yönelik bot, mont, atkı, bere ve eldiven yardımında bulunduklarını ifade ederek yapılan yardım kampanyası için her çocuğa 150 TL harcadıklarını ifade etti.

Koç, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ailelerimizi ve kardeşlerimizi derneğimize çağırdık. Hayırseverlerin destekleri ile Allah’a hamd olsun ki çocuklarımızı burada giydirdik. Sevinçlerine ortak olduk. Yaklaşık 73 çocuğumuzu burada giydirdik. Buradan memnuniyetle ayrıldılar. Allah Teala, vesile olan kardeşlerimizden de razı olsun İnşaallah"

“En büyük zenginlik hayırsever olmaktır” 

“Dünyadaki gerçek servet gerçek dostlar kazanmaktır. En büyük zenginlik ise iyiliksever olmak ve her fırsatta iyilik yapmaktır.” şiarıyla hareket ettiklerini belirten Koç, “Bizler de Umut Kervanı olarak bu iyilik kervanına Rabbimiz fırsat verdiği müddetçe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Van esnafının hayırsever olduğunu ifade eden Koç, “Muhtaç ailelerin içinde bulundukları durumun farkındayız. Bu ailelerimizin durumunu esnaflarımıza götürdüğümüzde bizi geri çevirmiyorlar. Buradan muhtaç ve yetim ailelerimiz adına hayırsever esnaf ve kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir