• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Ağrı`da salavat kampanyasına start verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörlüğü, yaklaşan Kutlu Doğum ayı sebebiyle yapacakları programların ilki olarak Hz. Resulullah`ın ruhuna teslim edilmek üzere salavat kampanyası başlattı.
 
Konu hakkında bilgi veren Ağrı İl Koordinatörlüğü yetkililerinden Arif Yılmaz, yoğun ilginin olduğu Salavat Kampanyasının bugün itibari ile başladığını açıkladı. Yılmaz, "Ağrı Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her yıl düzenlediğimiz Kutlu Doğum Programını bu yıl da nasip olursa düzenlemeyi düşünüyoruz. Nisan ayı içerisinde düzenlediğimiz programların ilki olarak Salavat kampanyası başlattık. Bu kampanya ile ilgili belirlediğimiz iki arkadaşımız görevlidirler.
 
0546 561 10 69, 0541 339 80 16 numaralı telefonlardan arayarak okunan salavat, hatim ve cüzleri görevli arkadaşlarımıza teslim edebilirler. Biz de, okunan zikirleri, bu yıl Nisan ayı sonlarında düzenlemeyi düşündüğümüz Kutlu Doğum Programında Hz. Resulullah`ın (sav) ruhuna teslim edeceğiz inşallah" diye konuştu.
 
"Geçmiş yıllarda arkadaşlarımızın salavat kampanyasından dolayı telefonları kilitlenmişti. İnanın gece yarılarında bile arayıp çektikleri zikirleri teslim ediyorlardı. İnşallah bu yıl da halkımızdan büyük bir ilgisini bekliyoruz" dedi.
(Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir