• DOLAR 32.489
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2441.591
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: UMUT-DER YARDIMDA SINIR TANIMIYOR
Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Batman Umut Der Gıda Bankası, Mardin`in Kızıltepe ilçesine yerleşen Suriyeli mültecilere yardım elini uzattı.

HÜDA PAR KOZLUK TEŞKİLATI KURULDU
HÜDA PAR Batman`ın Kozluk ilçe teşkilatını kaymakamlığa verilen dilekçe ile resmen kuruldu.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: ALT GEÇİT YAĞMUR SUYUNDAN GEÇİLMİYOR!
Batman`da İstasyon alt geçidi her yağmur yağışında su altında kaldığı için halk tehlikeli olan demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Duruma tepki gösteren Batmanlılar, çoğu kez ölüm ile burun buruna geldiklerini ifade etti.

HÜDA PAR SASON İLÇE TEŞKİLATI KURULDU
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Sason İlçe Teşkilatı Sason İlçe Kaymakamlığına verilen dilekçe ile resmen kuruldu.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: PETROL SAHALARINA FİDAN DİKİLDİ
TPAO Batman Bölge Müdürlüğü petrol sahalarında ağaçlandırma çalışmaları başlattı.

`KAZADA ÖLEN OĞLUM ÖZÜRLÜ DEĞİLDİ`
Batman`da geçtiğimiz hafta yaşanan kazada oğlu ölen Ahmet Halimoğlu, kaza sırasında yaşamını yitiren oğlunun özürlü olmadığını ifade etti.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: UMUT-DER YARDIMDA SINIR TANIMIYOR
Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Batman Umut Der Gıda Bankası, Mardin`in Kızıltepe ilçesine yerleşen Suriyeli mültecilere yardım elini uzattı.

MEMUR-SEN İMZA KAMPANYASINI AŞTI
Batman Memur-Sen İl Temsilciliğinin de destek verdiği ve ülke genelinde gerçekleştirilen `Özgürlük İçin 10 İmza Kampanyası` hedefin üzerine çıktı. Batmanda da 85 binden fazla imzanın toplanmasıyla ülke genelinde 12 milyon üzeri imza toplandı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: HÜDA PAR BEŞİRİ İLÇE TEŞKİLATI KURULDU
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Beşiri ilçe teşkilatı ilçe Kaymakamlığına verilen dilekçe ile resmen kuruldu.

ŞÜPHELİ POŞETTEN AYAKKABI ÇIKTI
Batman`da ara sokağa bırakılan poşet, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan poşetten ayakkabı çıktı.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: İŞ MAKİNESİNİN ALTINDA CAN VERDİ
Yol çalışması sırasında çalışırken, geri geri gelen paletli iş makinesinin altında kalan evli 9 çocuk babası A.Güler feci şekilde can verdi.

SURİYELİLER İÇİN YARDIM ÇAĞRISI
Batman`da faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Suriyeli mülteciler için yardım çağrısında bulundular.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: STK`LARDAN BEŞİR ATALAY`A SERT TEPKİ GELDİ
Diyarbakır`da bazı kanaat önderleri ve bir kısım STK temsilcisiyle görüşen Başbakan yardımcısı Beşir Atalay`a tepkiler gecikmedi. Diyarbakır Memur-Sen konfederasyon Bem bir Sen İl Başkanı İbrahim Gökdemir, yaptığı basın açıklamasıyla, Ak Partinin Müslüman halkı ötekileştirdiğine dikkat çekti.

VALİ ARSLAN KUR`AN KURSUNU ZİYARET ETTİ
Vali Yılmaz Arslan, il müftülüğüne bağlı olarak eğitim veren Necat Nasıroğlu Yatılı Kız Kuran Kursu nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi.


BATMAN POSTASI: SURİYELİLER İÇİN YARDIM ÇAĞRISI
Batman`da faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, iç savaştan kaçarak Batman`a yerleşen Suriyeli mülteciler için basın açıklaması yaparak yardım çağrısında bulundular.

İŞ MAKİNESİ ALLTINDA KALARAK CAN VERDİ
Gercüş`te yol çalışması sırasında iş makinesi altında kalan işçi hayatını kaybetti.


BATMAN GAZETESİ: UMUT-DER, KIZILTEPE`YE YARDIM GÖNDERDİ
Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Umut Der gıda bankası, Mardin`in Kızıltepe ilçesine yerleşen Suriyeli mültecilere yardım elini uzattı. Umut Der, platforma üye olan ve Kızıltepe`de faaliyet yürüten Rahmet gıda bankasının tespit ettiği Suriyeli mültecilere yardım etti.

VALİ ARSLAN KURAN KURSUNU ZİYARET ETTİ
Vali Yılmaz Arslan, il müftülüğüne bağlı olarak eğitim veren Necat Nasıroğlu Yatılı Kız Kuran Kursu nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: İŞ MAKİNESİNİN ALTINDA KALDI!
Batman`ın Gercüş ilçesine bağlı Vergili (Becirman) köyünde yapımı devam eden Jandarma karakolunun inşaatında özel bir şirketin bünyesinde çalışan kamyon şoförü 7 çocuk babası Mehmet Gülen, paletli ekskavatör iş makinesinin altında kalarak, feci şekilde can verdi.

BEŞİRİ SGK BİNASI AÇILIYOR
SGK Genel Müdürlüğü`nün geçen yıl yaklaşık 1 milyon TL`ye mal ettiği Batman`ın Beşiri ilçesindeki SGK binasının önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı belirtildi.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: UMUT-DER YARDIMDA SINIR TANIMIYOR
Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Batman Umut Der Gıda Bankası, Mardin`in Kızıltepe ilçesine yerleşen Suriyeli mültecilere yardım elini uzattı. (Sezer İlbasan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir