• DOLAR 32.494
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2405.502
  • ...
Doğal gaz şirketi Mardin Nur Mahallesi sakinlerinin talebine ilişkin açıklama yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesi Nur Mahallesinde bulunan BÎO ÎWAN Sitesi sakinleri, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek doğal gaz talebinde bulunmuşlardı.

Doğal gaz şirketinin daha önce bölgeye doğal gaz çekilebilmesi için belediyenin kendilerine yol açması gerektiğini savunduğunu ileri süren vatandaşlar, belediyenin şirket tarafından istenilen tüm şartları yerine getirdiği halde doğal gaz şirketinin bu sefer başka bahaneler öne sürerek mahalleye doğalgaz çekmemek için direndiğini iddia etmişti.

Konu ile ilgili doğal gaz hizmeti veren Akmercan’dan açıklama geldi. Şirket yetkilileri tarafından İLKHA muhabirine yapılan açıklamada, belediye tarafından açılan yolun bir kısmının vatandaş parselinden geçtiği, bu yüzden şu an hizmet götürme şanslarının olmadığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

“Doğal gaz hattı için siteye çekilen yolun bir kısmı vatandaş parselinden geçiyor. Bizler konu ile ilgili belediyeye gerekli yazışmaları yaptık. Yolun bir kısmı vatandaş parselinden geçtiği için şu an hat götüremiyoruz. Bu sorun çözüldüğünde gerekli çalışmalar yapılacak ve doğal gaz hattı çekilecektir. Konu ile ilgili bina sakinlerinin de bilgisi var, konuyu yakından takip ediyorlar.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir