• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
EDHO’da skandallar bitmiyor! Bu kez camiyi hedef aldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde cami ile ilgili kullanılan ifadeler büyük tepki çekti. Gelen tepkiler üzerine dizinin ilgili bölümünde yer alan sahneler internet ortamından kısa bir süre sonra kaldırıldı. 

"HIRSIZI NEREDE ARAMAZSIN?"
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yayınlanan bir sahnede oyuncular arasında geçen diyalogda, "Hırsızı nerede aramazsın? Camide." ifadeleri kullanılarak, karanlık işlerin konu edindiği dizide camilerimiz hakkında tepki çeken ifadeler kullanıldı.

DAHA ÖNCE DE HIRSIZA ÇARŞAF GİYDİRDİLER
ATV’de yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizinin ilk skandalı cami sahnesi değil. Daha önce de tartışmalara neden olan dizide, çarşaf kıyafetine yönelik cahilane bir tavır sergilenmişti. Söz konusu sahnede iki mafya grubu arasında vuku bulan arama ve saklanma faaliyeti sırasında saklanan gruptaki iki hırsız çarşaf giyerek kendilerini arayan isimlerden kaçmıştı.

Şiddet ve evlilik dışı ilişki gibi noktalarda da ahlak ve maneviyata aykırı unsurları konu eden dizinin üst üste imza attığı skandallara vatandaşlar tepki gösteriyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir