• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
Dev öğrenciler dev eserlerini inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - 251 Bin Dev Öğrenci il proje kurulunda yer alan öğrencilerin incelemesi sırasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın üniversiteye hazırlanan gençler için başlattığı \"Seyyah-Bizim İller Projesi\" kapsamında Kula, Selendi, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerinden Manisa`ya gelen 80 öğrenci de Planetaryum ve Gözlemevi inşaatını yerinde gördüler.

İnceleme sırasında duygularını dile getiren İl Proje Kurulu öğrencilerinden Ülfet Işık, \"Manisa merkezindeki ilk eserimiz olan Planetaryum ve Gözlemevi inşaatını görmeye geldik. Bizim eserimiz olan inşaatı görünce çok heyecanlandık ve mutlu olduk. Projemizin karşılığını almaya başladık. 251 Bin Dev Öğrencinin yani bizim eserimiz olmasının gururunu yaşıyoruz. Projemiz kapsamında daha birçok esere imza atacağız\" diye konuştu.

İl Proje Kurulu öğrencilerinden Çağdaş Ulaş Ünal da, \"Manisa Fen Lisesi Bahçesine yapılan Planetaryum ve Gözlemevi`nin inşaat alanını incelemekteyiz. 29 Nisan tarihinde buradaki Planetaryum ve Gözlemevi`mizin inşaatı son bulacak. Dev Öğrenci Projesinin somut örneklerinden bir tanesi. Arkadaşlarımız ile birlikte inşaatın nasıl gittiğini, hangi aşamada olduğunu gözlemlemek için buradayız. Heyecan içinde eserimizin bitmesini bekliyoruz. Manisalı dev öğrenciler tarih yazmaya devam edecek\" şeklinde konuştu. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir