• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Dün Kırca Bugün Çetin Doğan İtiraf Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçimlerde bağımsız aday olan ancak kazanamayan emekli Orgeneral Çetin Doğan, bir inciler döktürdü ki sormayın gitsin. AK Parti`nin aldığı yüzde 50 oy Doğan`ın başını döndürdü.

Balyoz davasının tukuklu sanığı seçim sonuçlarını değerlendirdiği Aydınlık`taki köşesinde yazısında "Türk halkının destur şaplağını ensemize yedik" diye yazdı. Darbe planı yapmakla suçlanan emekli Paşa, iktidara övgüler yağdırdı: "AK Parti`nin önünde şapka çıkartmak lazım."

Aydınlık yazarları bir bir dökülmeye devam ediyor. Dün Levent Kırca`nın "morardık" sözünden sonra bugün de Doğan döktürdü.

DESTUR TOKATINI ENSEYE YEDİK

Gazeteciler.com sitesinde yer alan habere göre şaşırtan 12 Haziran itiraflarına Çetin Doğan şöyle başlıyor:

"Gelin hep birlikte yalancıların, dolandırıcıların mumlarını söndürelim" çağrımızın ertesi günü, 12 Haziran`da "necip Türk Milleti`nin destur şaplağını ensemize yediğimizi inkar edemeyiz..."

AK PARTİ ÖNÜNDE ŞAPKA ÇIKARDI

Seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olmasını belirtip "demokrasiye bağlılığını" dile getiren Çetin Doğan, bomba itiraflarına devam ediyor:

"Görünen o ki toplumumuzda değişim rüzgarı ne yalan üzerindeki yaldızı ne de yalancının mumunu söndürebilmiştir. Değişim rüzgarı hafif melteme dönüşünce ampulün şavkı daha da canlanmıştır. Ülkemizde yaşayan her 2 yurttaştan 1`inin oyunu almayı başaran AKP`nin önünde şapka çıkarmak ve onu kutlamak gerekir. "

ŞAİBE İMASI

Çetin Doğan, bu itirafların ardından uzun yazısına AK Parti`nin neden kazandığı, CHP`nin neden kaybettiği analizi ile devam ediyor.

İlginçtir ki kendisinin seçimlerde aldığı yenilgiye ucundan şöyle bir değinip geçiyor. O değinme sırasında da "geçersiz oyların" çoğunluğunun Cumhuriyet Güçbirliği adaylarına ait olduğunu belirtip "şaibe" imasında bulunuyor.

haber siteleri

Bu haberler de ilginizi çekebilir