• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Dönmezer Fırıncılar Odası ve esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pandemi sürecinden dolayı ara verdikleri kurum ve esnaf ziyaretlerine alınan tedbirlere riayet ederek başladıklarını belirten Dönmezer, ziyaretlerde Kur’an-ı Kerim’i ile parti programlarını hediye ettiklerini söyledi.

Dönmezer, “Malum dünyayı kasıp kavuran, ülkemiz ve Malatya’mızda da etkisini hala devam ettiren ve yüzbinlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirus salgını nedeniyle bizde hem kendi sağlığımızı hem de ziyaret edeceğimiz kurum, esnaf ve vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek ziyaretlerimize bir süreliğine ara vermiştik. Artık bu hastalık hayatımızın bir parçası olarak kalacağı görünüyor. Burada bize düşen alınan tedbirlere sıkı riayet ederek hayatımızı devam ettirmektir.” Diye kaydetti.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı olarak Covid-19 tedbirlerine uyarak ziyaretlere başladıklarını aktaran Dönmezer, “Bugün ki ziyaretlerimiz fırıncı esnaflarımıza yönelikti. İlk önce olarak Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Odası Başkanı sayın Mehmet Büyükelçi'yi İl yönetimimiz ve Gençlik kollarımızla makamında ziyaret ettik. Hayat rehberimiz Kur'an'ı Kerim ve Parti Programımızı hediye ederek, sektörün sorunları üzerine hasbihal ettik. Fırıncılar odası ziyaretimizin ardından sektörün cefakâr çalışanları fırıncı esnaflarımızı ziyaret ederek dualarını ve desteklerini istedik. Sıcak karşılamalarından ötürü kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İnşallah bir müddet fırıncı esnaflarımızı ziyarete devam edeceğiz.” dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir