• DOLAR 32.507
  • EURO 34.901
  • ALTIN 2452.139
  • ...
Mardin Umut Kervanı maske dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Umut Kervanı tarafından belli periyotlarla ihtiyaç sahibi sakinlerine gıda ve kırmızı et paketlerinin dağıtıldığı Kabala’da bu sefer pandemiye dikkat çekmek için esnafa ve ihtiyaç sahiplerine maske dağıttı.

Pandemi döneminde dikkat çekmek, maske takmak başta olmak üzere kurallarla ilgili farkındalık oluşturmak için hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi aileler ile esnafa maske dağıttıklarını Mardin Umut Kervanı üyesi Nurettin Aytimur, şöyle dedi:

“İnsani yardıma gönül vermişiz, Kabala’da daha önce gıda paketi, kırmızı et paketi ve ekmek paketlerinin dağıtımını sağladık. Bu gün de uzayan pandemiye dikkat etmek çekmek ve esnafımıza kolaylıklar dilemek için Kabala’daki esnafımıza birebir ziyaret edip maske paketlerini dağıttık. Umut Kervanı Vakfının Kabala gönüllüleri olarak bir kez daha esnafımıza kolaylıklar dilerken, hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz.”

Pandemi kurallarına uyulması yönünde çağrıda bulunan Aytimur, “Bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; pandemi bitmedi, tehlike devam ediyor, sosyal mesafeye dikkat edelim, maske takalım ve hijyene ve temizliği esas alalım.” dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir