• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Tektaş ve Beştaş Pırlanta Seçerken Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Düğün dönemi gelmeden önce, sevdiğiniz kadın için onu ne kadar çok sevdiğinizi ve onunla birlikte hayatınıza devam etmek istediğinize dair harika bir sevgi dolu takı takdim etmek için alacağınız şey, elbette tektaş pırlanta olacaktır. Evlilik dönemleri yaklaşan çiftler, erkek tarafının kadın tarafına alacağı bir tektaş ile gönülleri fethetmesi, evlenme teklifi etmesi noktasında oldukça güçlüdür. Son derece önemli bir değer olan pırlanta, günümüzde seçimi noktasında bilinmesi gereken bazı hususlarla daha da önemli bir hal alabilir.

Tektaş, yüzük üzerinde bir tane taş bulunmasıyla adı konulmuş yüzüklerden biridir. Günümüzde bu taşlar genelde pırlanta olur. Tektaş modellerinin eşi benzeri olmamasıyla beraber günümüzde armağan edilen eşler için, tek ve benzersiz anlamlarını da taşımaktadır. Hal böyle olunca da tektaşlar çoğu zaman düğüne özel tektaş pırlanta yüzük olarak da nitelendirilir.

5 Taş Pırlanta Neyi İfade Eder?

Tektaşlar, evliliğe adım atarken önem vereceğiniz ve dikkat edeceğiniz yüzük modellerinden biridir. Bu noktada karşınıza çıkan bir de 5 taş yüzükler bulunur. Manevi değeri sizin için önemli olan yüzük seçimlerinizde beştaş yüzük seçimlerinizi de yapabilirsiniz. İlişkilerde kaliteli bir sembol olarak nitelendirilen beştaş pırlanta ile birlikte, evlenmek istediğiniz kadına armağan edeceğiniz harika bir evlilik yüzüğü olarak da değerlendirebilirsiniz.

Günümüz koşulları altında üretilen sıradan pırlanta modelleri ya da sıradan tektaş modeller yerine beştaş pırlanta yüzüklerle beraber hem gösterişli bir takı hem de evlilik teklifi konusunda gerçekten en iyi seçimlerden birini yapmış olabilirsiniz. Aşkı, sadakat ve mutluluğu en özel şekilde temsil eden pırlantalarla beraber sevgilinize, ileride evlenmek istediğiniz eşiniz olacak aday kişisi için özel bir sürpriz ile beraber harika bir pırlanta hediyesi sunabilirsiniz. Günümüzde beştaş pırlanta ile beraber elbette sadece evlilik teklifi için değil aynı zamanda anneler günü için, özel bir doğum günü kutlaması, doğum hediyesi ya da benzer birçok özel günlere armağan etmek adına tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Pırlantanın değeriyle beraber ne kadar göz kamaştırıcı olduğunu, mutlu eden bir hediye olduğunu da göstereceğiniz özel bir hediye anlamında siz de beştaş yüzük ile beraber özel değerler boyutunda her biri 0,20 karat değerinde beştaş olacak şekilde 1 karat pırlanta yüzük tercih edebilirsiniz.

Hayatınızda sadece 1 kere alacağınız, sevdiğiniz insan için de bir kere almış olacağınız pırlantalar için, en güzel şekilde zaman geçirebilirsiniz. Bu konuda Craft Pırlanta ile birlikte özel ve çok değerli olarak nitelendirilen pırlanta taşlara yönelik özel olarak yüzükler alabilirsiniz. Pırlanta yüzük konusunda faydalanacağınız tektaş pırlanta, beştaş pırlanta ya da benze özelliklerde pırlantaya dair özel hediye almak istediğinizde, online şekilde siz de bu markanın yüzüklerinden faydalanabilirsiniz. Hem kaliteli hem de karartma yapmayan, %100 gerçek ve orijinal olan yüzüklere göz atabilirsiniz. Sertifikalı ve orijinal değerlerle beraber belirli harflerde istediğiniz gibi pırlanta yüzüklerden faydalanabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir