• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Bodrum Tekne Turu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bodrum tekne turu tatillerinde Naviera Yachting üzerinden yapacağınız erken rezervasyon fırsatları tam gaz devam ediyor. Her yıl binlerce misafire ev sahipliği yapan Bodrum; gulet, yat, tekne ve motoryat turları ile de bölge içerisinde koylara yaptığı eşsiz tatil turlarıyla, tatil kültürü kavramına baştan sona yeni bir soluk katmaya devam ediyor. Sitemiz üzerinden tatil yapmayı tercih eden misafirleri için birçok fırsat sağlamaktadır.

  • Erken rezervasyon fırsatı.
  • Kaliteli mürettebat.
  • Alanında uzman tur rehberi.
  • Güzergah için bölge rehberi kaptan.
  • Türk ve dünya mutfağında uzman aşçılar.
  • Ve çok daha fazlası…

Naviera ile birlikte siz de dört duvar arasında tatil yapmak zorunda kalmaktan uzaklaşabileceksiniz. Tatil fırsatları arasında tercih edebileceğiniz bu yeni yapı ile birlikte kaliteli tatil fırsatlarınıza yeni bir soluk katabileceksiniz. Güzergah boyunca su aktiviteleri, masa oyunları, seyir işleyişi ve eşsiz koy keşiflerine çıkabileceksiniz. Güney Ege ve Batı Akdeniz içerisinde yer alan seyir alanımızda, önceden belirlenmiş seyiri sürdürebilecek ve unutulmaz bir tatil yaşayabileceksiniz. Tatilinizde özellikle arzu ettiğiniz bir etkinlik, aktivite, su sporu ya da ekipman için Naviera yat kiralama firması üzerinden bildirim yapmanız yeterli olacaktır. https://www.naviera.com.tr/bodrum-yat-kiralama/ linki üzerinden Bodrum’da yat kiralama işlemlerinin nasıl gerçekleştiğini öğrenebilirsiniz.

Bodrum Tekne Kiralama Hizmetleri

Bodrum tekne kiralama hizmetleri içerisinde Naviera, misafirlerine tam teşekküllü bir hizmet garantisi sunmaktadır. Katılacak kişi sayısına ve güzergah içerisinde olan aktivitelere uygun olarak belirlediğiniz gulet, tekne, yat veya motoryat içerisinde, sizlere alanında uzman mürettebat karşılayacak ve tatiliniz boyunca unutulmaz bir deneyim sunulacaktır. Mutfak hizmetleri, servis hizmetleri, güvenlik önlemleri, günlük tekne işleri, güzergah işleyişi ve daha fazlası için bugüne özel fırsatlardan yararlanmak için siz de erken rezervasyon fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Bodrum üzerinde yapacağınız kiralama hizmetlerinde sizlere özel sağlanan diğer hizmetler ve merak ettikleriniz için sitemizi ziyaret edebilir ve canlı destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bodrum Tekne Turu Nasıl Yapılır?

Bodrum tekne turu yapmak için doğru firma ile çalışmak en büyük adımdır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda bütçenize uygun çözümler üretilerek, kaliteli tatil çözümleri üretilmesi, tatilinizin en önemli aracı olacaktır. İhtiyaçlarınıza uygun olmayan pahalı çözümler yerine, bütçenize uygun standartlarda, istekleriniz doğrultusunda ekipman standartlarında olan bir kiralama yaptığınız koşulda doğru tatili yaşayabileceksiniz. Sitemizden siz de 500’e yakın tekne, gulet, yat ve motoryat arasından doğru tercihi yaparak, mavi yolculuk tatiliniz için standartları öğrenmeye başlayabilirsiniz. https://www.naviera.com.tr/yat-kiralama/ özel yat kiralama bağlantısına tıklayarak yat kiralama için yapmanız gerekenleri öğrenebilirsiniz.

Bodrum Mürettebatlı Mavi Yolculuk

Bodrum bölgesinden başlayarak Güney Ege ve Batı Akdeniz koyları arasında kaliteli bir tatil yaşamak için siz de erken rezervasyon fırsatını yakalayabilirsiniz. Her şey dahil sunulan tatil fırsatımız içerisinde, misafirlerimize mürettebatımızın sağladığı 5 yıldızlı otel hizmeti ile eşsiz bir deneyim yaşayabileceksiniz. Buna ek olarak gezeceğiniz koylar ve yapacağınız su aktivitelerinde de mürettebatımız sizi doğru yönlendirecektir. Güvenlik işleri, günlük tekne seyir işleri, mutfak işleri, servis hizmetleri sağlayan mürettebatımız sizlere unutulmaz bir tatil vaat etmektedir. Bugüne özel fırsatlarla siz de kaliteli bir tatil için erken rezervasyon yaptırmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tatiliniz içerisinde ihtiyaç hissettiğiniz bütün standartlar ve daha fazlası için sağlanan uzman yönlendirme hizmetimiz ile katılacak kişi sayısı ve arzu ettiğiniz tatil yapısı için gereken fırsatları bir araya getirebileceksiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir