• DOLAR 34.247
  • EURO 37.195
  • ALTIN 3004.883
  • ...
Batman M Tipi Cezaevinde diş hizmeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan tutukluların sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik Batman Ağız ve Diş Merkezi Başhekimi Dr. Elif Kılıcıkan, her türlü fiziki şartlara sahip Türkiye standartlarına uygun birinci sınıf diş tedavi hizmeti verdiklerini öne sürdü.

 

Kılıcıkan, cezaevindeki diş poliklinikteki eski malzemelerin yerine yeni malzeme getirdiklerini vurgulayarak diş hastanelerindeki teknik donanıma sahip her türlü fiziki şartlara uygun donanıma sahip olduklarını kaydetti.

 

Cezaevinde bulunan tutukluların sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmaların üzerinde hassasiyetle durduklarını dile getiren Kılıcıkan, hükümlüler için lavabo ve tuvalet ihtiyaçlarını giderebilecekleri, yeterli genişlikte uygun bekleme alanları ve gün ışığı alan yerde hizmet verdiklerini söyledi.

 

Kılıcıkan, diğer hasta poliklinikleri ile cezaevindeki polikliniğin aynı şartlara sahip olduğunu sözlerine ekleyerek, \"Türkiye standartlarına uygun, diş hastanelerindeki teknik donanıma sahip her türlü girişimsel işlemleri cezaevimizde veriyoruz. Burası ilk defa pilot bölge seçilerek cezaevinde ilk poliklinik hizmetini açtık. Umarım mahkûmlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız\" dedi.

 

Cezaevi polikliniğinde haftanın (pazartesi-çarşamba) günlerinde tüm gün olarak 2 hekimin görev yaptığını ifade eden Kılıcıkan, \"Diş Merkezimizdeki teknik donanıma sahip her türlü girişimsel işlemlerin yapılabileceği mahkûmların diş tedavilerine ilişkin bütün sağlık sorunlarını rahatlıkla giderebilecekler. Fiziki teknik şartlara sahip cezaevinde, ülkemizde ilk defa diş polikliniği açıyoruz ve bu yüzden çok mutluyuz\" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir