• DOLAR 34.247
  • EURO 37.09
  • ALTIN 3012.598
  • ...
SP`den Hükümete ve BDP`ye tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman Saadet Partisi Merkez İlçe Aylık Divan Toplantısında konuşan Merkez İlçe Başkanı Abdulhakim İçer, Saadet Partisi teşkilat mensupları olarak özellikle Batman`ın sıfır sorun, gelişen ve modern bir kent konumunda olmasını istediklerini söyledi.
İçer, gerek mahalli gerekse merkezi idarecilerin en üst seviyede hizmet üretmelerini halk adına talep ettiklerini belirterek, "Yıllardır Batman Merkezde, mahalli idarelerde BDP merkezi idarelerde ise AK Parti Batmanımızı yönetmektedir. Zira güzel Batmanımız bu ikilinin elinde hırçın çocuğun elindeki kırık-bozuk oyuncaklar misali, her geçen gün kent görünümünden uzaklaştırılmaktadır" dedi.
 
İçer konuşmasının devamında, "İluh Deresi, şehir içi besiciliği, cadde ve sokaklarda oluşan çukurlar, araç park sorunu, denetimsiz şehir içi ulaşımı ve gelişi güzel trafik akışı yetmiyormuş gibi, trafik ışıklarındaki cam silen ve dilenen çocukların sayısı her geçen gün artmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
Asıl amaçları İslam coğrafyasını karıştırmak
Suriyeli mülteci veya Suriyeli görünümü adı altında yüzlerce çocuk ve kadın cami, ev ve işyerlerinde dilendiğine değinen İçer, "Bu oran her geçen gün ürkütücü boyutlara ulaşmaktadır. Bu olumsuzlukların ortadan kalkması için yetkilileri bir kez daha uyarmayı görev bilmekteyiz" şeklinde konuştu.
 
İslam coğrafyası ve özellikle ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların Siyonistler tarafından senaryo edildiğini ve maalesef AK Parti hükümetinin de bunlara alet olduğuna işaret eden İçer, "Ülkemizde konuşlandırılan 28 NATO üssü yetmiyormuş gibi üç ilimizde daha patriot füzeleri ve patriot füze kalkanları yerleştirildi. NATO Akdeniz komutası İtalya`dan ülkemizin İzmir şehrine getirildi, komutası ise yunanlılara verildi. Bu konularda Saadet Partisi olarak Gaziantep şehrimizde Genel merkezce büyük bir miting yapılarak değerli halkımız aydınlatıldı. Genel Merkezimiz ikinci bir mitingi Hatay ilimizin İskenderun ilçesinde yapmak istedi, Maalesef merkezi idare sudan bahanelerle bu mitinge izin vermedi" dedi.
 
Ülke üzerinde oynanan bu oyunların amacının Suriye ile olan ilişkiler olmadığına ve asıl amacın İslam coğrafyasını karıştırmak olduğuna dikkat çeken İçer, "Türkiye-İran ve Türkiye-Rusya düşmanlığını körüklemek ve Türkiye`yi zayıflatıp parçalamak olduğu görülmektedir. Biz Saadet Partisi olarak ilimizi, bölgemizi, ülkemizi ve İslam coğrafyasını etkileyen olumsuz faktörlere karşı tepki göstereceğimizi ve değerli halkımızı aydınlatmayı görev bilmekteyiz" ifadelerine yer verdi. (Veysi Demir-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir