• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
TES-ÇAĞ`dan İmza Kampanyasına Büyük Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Memur Sen`in Türkiye genelinde başlattığı "Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyasına destek veren Tesettüre Çağrı Platformu (TES-ÇAĞ), topladığı 50 bin imzayı Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş`e teslim etti.
 
Memur Sen`e gerçekleştirilen ziyarete, TES-ÇAĞ`a üye STK`lardan; Mustazaflar Cemiyeti, Şura Der, Sahabe Der, Yeni İhya Der ve Hizmet Der yetkilileri de katıldı.
 
Ziyarette konuşan TES-ÇAĞ Başkanı Mehmet Duyu, Memur Sen`in başlattığı "Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyasının sorunun çözümüne katkı sağlayacağına inandıklarını ve platform olarak desteklediklerini dile getirdi.
 
Duyu, verilen 50 bin imzanın yalnız Diyarbakır merkez üyelerinin çalışmalarının neticesi olduğunu, ilçelerde toplanan imzaların Memur Sen yetkililerine daha önce teslim edildiğini belirtti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş`de, " Diyarbakır olarak hedeflediğimiz 400 bin imzanın 50 binini veren TES ÇAĞ` üye ve gönüllülerine, başörtüsüne özgürlük için başlatılan imza kampanyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim." dedi. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir