• DOLAR 34.233
  • EURO 37.295
  • ALTIN 2928.6
  • ...
İmam Hatip Okulları Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - İmam Hatip Okulları koordinasyon toplantısı Nilüfer İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici`nin başkanlık ettiği, toplantı Şube Müdürü Tahsin Yazır`ın koordinesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Din öğretiminden sorumlu şube müdürleri ile imam hatip okulları yöneticileri ve Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (BİHMED) Başkanı Halil Eldemir katıldı.
 
Toplantıda alınacak kararların eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlayacağına inandığını belirten Mustafa Bilici, "Okullarda görev yapan idareci ve öğretmenlere büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. İçinde bulunduğumuz dönemde birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm okullardaki idareci ve öğretmenlerimizle işbirliği içerisinde çalışmalı, geleceğimize yön verecek gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çaba sarf etmeliyiz" dedi.
 
İmam Hatip Okullarının birinci Döneminin değerlendirildiği toplantıda ikinci dönemde yapılacak çalışmalar da değerlendirildi. Ayrıca 2013-2014 yılı öğrenci kayıt envanterinin görüşüldüğü toplantıda 2013-2016 yılları arasında beş yıllık Din Öğretimi Gelişim Planlamasıyla ilgili çalışmalar yapıldı. Veli ve öğrenci beklentilerinin de masaya yatırıldığı toplantıda, son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme kazanan Bursa eğitiminin kalitesinin artırılması konusunda yapılacak çalışmalar tartışıldı.
(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir